promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio fél évig fűzte Ryan Reynolds feleségét, ezért szakított az álompár
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem könnyű a sztárok élete, túl sok gyönyörű ember veszi őket körül.

Leondardo Dicaprio új filmje, a Megfojtott virágok Magyarországon is nagyon jól szerepel, az első hétvégéjén 34 ezer nézőjével az első helyen nyitott a film, mi is kellemesen csalódtunk a legújabb Scorsese opuszban. Dicaprio az egyik utolsó klasszikus értelemben vett filmsztár, akinek a filmjeire akkor is kíváncsiak az emberek, ha az nem valamelyik ismert bestseller adaptációja, vagy egy franchise része.

Ha viszont nem a filmjei kapcsán cikkeznek a jóképű szívtipróról, akkor mindig a sztár barátnői kerülnek elő, mivel máskülönben egyáltalán nem keresi a bulvár újságírók kegyeit, a magánéletéről szinte nem is szokott beszélni a népszerű filmsztár. A lesifotósok viszont folyton készenlétben állnak, hogy lencsevégre kapják Leonardo DiCaprio aktuális barátnőit, illetve barátnő-jelöltjeit.

Legutóbb is így történt, mikor Dicaprio jelenlegi modell barátnője, az olasz Vittoria Celetti egy áttetsző ruhában jelent meg, milánói divathéten, és még a mellbimbói is tisztán kivehetőek voltak. Dicapriót az évek során számos csinos leányzóval összehozta az élet, a nagyrészük mind sikeres és gyönyörű modell, Gisele Bündchennel például különösen hosszan, 6 évig alkottak egy párt. Ám a színésznő közeledett a 25-höz, és akkor szakítottak, ez ma közkeletű vicc, miszerint DiCaprió még azelőtt dobja a barátnőit, hogy betöltenék ezt a bűvös számot.

Kevesen tudják, de a ma Ryan Reynolds feleségeként tündöklő Blake Lively is kavart DiCaprioval, közvetlenül azelőtt, hogy megismerte volna későbbi férjét. A színésznő egyébként is tökéletesen passzolt a színész ízléséhez, hiszen, csinos, hosszú lábú, szőke bombázó, de a fiatal lány végül kifogott DiCaprion, 5 hónapnyi randizás után szakítottak, még mielőtt komolyabbra fordulhattak volna a dolgok - bár kapcsolatukat hivatalosan sosem ismerték el.

2011-ben járunk, mikor megismerték egymást A nagy Gatsby színészválogatóján, ahol Lively végül nem kapott szerepet. Utána rengeteg helyen mutatkoztak közösen, Disneylandben, Monte Carlo-ban, Cannes-ban, Velencében és Monacóban is. A barátok beszámolói szerint a színésznő rendszeresen főzött Dicaprióra, hiszen imád főzni - a háziasszony szerep viszont nem épp az a tulajdonság, amivel DiCapriot rá lehetne venni az elköteleződésre.

Lively ekkoriban játszott a Gossip Girl című sorozatban, a sorozat showrunnere pedig érdekes dolgot nyilatkozott. Joshua Safran szerint Blake Lively egy babáról küldött fotókat Leonardo DiCapriónak, több helyre is beállította a babát. Hogy ennek a játéknak pontosan mi is volt a célja, azt nem tudhatjuk, mert a titkot megtartották maguknak. Ez még akkor volt, mikor a közösségi média nem terjedt úgy el, így egy-egy fotó is sokkal nagyobb figyelmességről tanúskodott.

Blake Lively és Leonardo DiCaprio kapcsolata végül olyan hamar véget ér, ahogyan elkezdődött, mert Blake nagyon komolyan veszi a párkapcsolatokat és családot. Sosem randizott sokat, és nagyon fiatalon hozzá is ment Ryan Reynoldshoz, akivel azóta már 4 gyereket is nevelnek. Lively már ebben az időben is inkább arra koncentrált, hogy jó társ legyen, míg DiCaprio örök agglegénynek tűnik, és ezt bizonyítják a Lively-val való szakítás utáni kapcsolatai is. A bűvös 25-öt azóta sem ugrotta meg senki, Lively-nek is csak másfél éve lett volna hátra addig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás