promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Blake Lively óriási melleket villantott, így néz ki most most a szülés után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Blake Lively alig 7 hónapja adott életet Ryan Reynoldsal közös negyedik gyermekének, de máris a feltűnt a vörös szőnyegen.

 

A Ryan házaspár továbbra is ott csücsül a hollywoodi álomgyár tetején. Pedig nem volt ez mindig ennyire nyilvánvaló, Reynold több nagyköltségvetésű filmmel is bebukott korábban, leghíresebb kudarca talán pont a 2011-es Zöld lámpás című szuperhősmozi volt, ahol megismerte leendő feleségét. Így bár a film nem sikerült olyan jól, a színész valószínűleg egy percig sem bánta, hogy szerepet vállalt benne, máskülönben ki tudja hogyan alakult volna a szerelmi élete?

Ryan Reynolds neve ma már nagyjából garanciát jelent a kasszasikerre, lásd a Deadpool és a Több mint testőr filmeket, vagy a Free Guyt, miközben a streamingen is óriásit szakít: a Netflixnek a Six Underground-ot a Különösen veszélyes bűnözőket és Az Adam-projektet gyártotta, az Apple-nek pedig A karácsony szellemébent.

Ezekben a sikerekben minden bizonnyal óriási része van Blake Lively-nek is, aki otthonról támogatja a férfit, és  teljes idejét a családjára szánja. Úgy tűnik náluk remekül működik a klasszikus családmodell. Blake Lively maga a megtestesült elegancia, ezt rendszeresen bizonyítja a legkülönfélébb ruhakölteményekkel, és bár a gyönyörű színésznő az elmúlt években már egyáltalán nem vállal filmszerepeket, azért egy-egy francosabb eseményre mindig szívesen kinéz.

Nem volt ez máshogy most sem, amikor a New York Fashion Week-en kápráztatta el a rajongóit, ezzel a nagyon ízléses, a 70-es évek disco korszakát idéző arany ruhával. A természetes szépség még csak 7 hónapja adott életet negyedik gyermekének, és az új ruhában talán pont az a legjobb, hogy látszik rajta: egy igazi hús-vér nő hordja őket, aki nem próbál már lehetetlen elvárásoknak megfelelni, és úgy kinézni, mint egy hamvas 20 éves, hanem felvállalja magát, és a változóban lévő testét. Nekünk legalábbis pont ezt sugallják ezek a képek, amik a divathéten készültek a szőke bombázóról. Érdemes őket végigpörgetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás