promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio barátnőjének mellbimbóin csámcsog az internet, a dögös ruhában minden kilátszik
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Leonardo Dicaprio továbbra sem adja alább 25 éves modelleknél, aktuális párja az olasz Vittoria Ceretti feltűnő pucérruhában mutatkozott. A pucérruha tulajdonképpen pontosan annyit mutat, amennyit a neve is sejtet: mindent.

Úgy tűnik Leonardo Dicapriot egyáltalán nem érdekli, min csámcsog az internet, hiszen annak ellenére, hogy eddig is újságcikkek tucatjai jelentek meg róla, hogy a sztár csak 25 év alatti hölgyekkel hajlandó összejönni (és amint átlépik ezt a bűvös számot, már ejti is őket), ismét egy fiatal modellel randevúzgat. A románc még elég friss, úgyhogy Vittoriának minden esélye megvan  megtörni a  25-ös szám rejtélyét, amennyiben még azelőtt betölti a 26-ot, hogy Leo új barátnő után nézne.

Vittoria Ceretti a milánói divathét alkalmából húzott merész pucérruhát, amiből tulajdonképpen a teljes felsőteste kilátszik, még a haja sem takar ki semmi olyat, ami a férfi nézők izgalmát felkeltheti. Aki látni szeretné a cenzúrázatlan képet is, az ide kattintson, illetve érdekesség, de a modell nem először húzott pucérruhát, ezen a profi fotón tulajdonképpen még sokkal jobban is látszik monden. Ez a kiállás nagy magabiztosságot feltételez, és a modellnek minden bizonnyal meg is van az önbizalma, már ami a divat és a kifutók világát illeti, hiszen már az édesanyja sem akárki: Francesca Lazzari divattervező. A modell a legkülönfélébb világmárkákkal dolgozott már együtt, volt az Alexander McQueen és a Versace is modellje is. 

Ceretti és Leonardo DiCaprio egyébként hivatalosan még nem erősítették meg a kapcsolatukat, csak lesifotók készültek róluk, a sztárt egyébként is rendszerint látni csinos hölgyek társaságában, de a bennfentesek szerint ez az udvarlás kezd komolyabbra fordulni.

Akit persze kevésbé hoznak lázba a Leonardo Dicaprioval kapcsolatos bulvár hírek, azok már tűkön ülve várják az új Martin Scorsese filmet, amiben Dicaprio hosszú idő után dolgozik ismét együtt a legendás direktorral, ráadásul a rendező egyik másik kedvenc színészével, Robert De Niroval együtt. A Megfojtott virágok a streamingszolgáltatók gyakorlatától eltérően széleskörű globális mozipremiert kapott, így novemberben 19-én nálunk is debütál, és csak később fog felkerül az Apple TV+ műsorába. Ez a film lesz a két színész és a rendező első közös játékfilmje, korábban viszont még 2015-ben dolgoztak már együtt egy kisfilm hosszúságú reklámban, ami a nem kicsit játszik rá a rendező Casino című klasszikusára.

Forrás: DailyMail

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás