promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
DiCaprionak új, túlkoros barátnője mellett még az anyukáját is be kellett vállalnia
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy londoni étteremben kapták le a furcsa édeshármast.

Nagyon fontos lépésre szánta el magát Leonardo DiCaprio, ugyanis a hírek szerint bemutatta édesanyjának, a szigorú németnek számító Irmelin Indenbirkennek is a legújabb hódítását, az indiai fotómodellt, Neelam Kaur Gillt. A brit nemzetiséggel is rendelkező szépség nagy ugrás szinte minden területen a sármos amerikai színész legutóbbi választásánál. Ugyanis az utolsó hírbe hozott szépség egy Eden Polani nevű, alig 19 éves lányka volt. Akinek jócskán már az apukája lehetett volna a 48 éves sztár. Gill kiasszony viszont már jóval tapasztaltabb, ugyanis 1995-ös születésű.

A 28 éves Neelam pedig már csak azért is számít extrén kivételnek DiCaprio esetében, lévén az esetek többségében 25 esztendős korukig rendre szakít a fiatal kis szerelmeivel. Az Oscar-díjas színész számára a jelek szerit további fontos kritérium, hogy barátnői egyetemisták és/vagy modellek legyek. Továbbá Leo szeret válogatni az olyan lányok között, akik igazán különleges származásúak, például izraeliek. Most tehát éppen egy indiai szikh gyönyörűség az új párja, legalábbis a pletykák és a fényképek tanúsága szerint. Igaz, egyes brit pletykalapok szerint egyáltalán nem DiCaprio új barátnőjét köszönhetjük Neelam személyében.

Állításuk szerint a hölgyemény valójában csak Leonardo egyik haverjának párja. 

Az persze érdekes, hogy ez utóbbi tényállás ellenére a színész a saját édesanyjával és Neelammal együtt vacsorázott a minap Londonban. Sőt, korábban együtt mutatkoztak az egyik fényűző cannes-i hotelben is, a híres filmfesztivál ideje alatt. Ez pedig azért már jóval több, mint árulkodó a páros kapcsolatáról. 

Íme, Neelam:

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás