promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb csapás érte Tóth Andit: döbbenetes hírt közölt a partnere
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik mégsem állnak össze újra Andrei Mangrával.

Tóth Andi nemrégiben osztotta meg a jó hírt a rajongóival, miszerint hamarosan újra együtt láthatjuk Andrei Mangrával, a Dancing with the Stars 2021-es győztes párosa ugyanis újra összeáll egy látványos produkció erejéig.

A versenytáncos ugyan az idei évadban már nem is szerepel a műsorban, mivel külföldön kezdett új életet, a fellépésre mégis visszatért Magyarországra. Andi és partnere hatalmas energiával vetették bele magukat a próbákba, hogy ismét egy lenyűgöző produkcióval kápráztassák el a nézőket a november 5-én megrendezésre kerülő Tina Turner-emlékkoncerten.

Az énekesnő egy fotót is megosztott a próbákról, amelyhez a következőket írta:

Meglepi! Andrei nélkül nincs Proud Mary! Ott találkozunk

- írta az azóta már törölt posztjában Tóth Andi.

A páros fellépését nagyon sokan várták, Andrei Mangra azonban most döbbenetes hírt közölt az egyik 24 órán át elérhető Insta-sztorijában

Sziasztok! Rossz hírt kell közölnöm, az egyik próbán sajnos annyira lesérültem, hogy nem tudom Tóth Andival folytatni a felkészülést a Tina Turner emlékkoncertre. „A helyemet Hegyes Berci fogja átvenni, amit nagyon szépen köszönök! Sajnálom, hogy így alakult! Nektek nagyon jó szórakozást november 5-én!

 – jelentette be szomorúan Andrei.

Azt egyelőre nem tudni, mi történt pontosan a táncossal, az azonban így biztosnak látszik, hogy a kedvelt páros visszatérése sajnos elmarad. 

Ez pedig egy újabb csapás Andi számára, aki az utóbbi időben amúgy is nagyon belefáradt abba, hogy állandóan őt állítják be a rossznak, ezért úgy döntött, hogy visszavonul az énekléstől. Azóta is igyekszik csendben élni az életét, de a sajtó így is folyamatosan árgus szemekkel figyeli minden lépését, és mindent lehoznak, amit kiposztol a közösségi oldalára. A mostani fellépés azonban egy nagy visszatérés lehet a számára, ám ezt most sajnálatos módon Andrei Mangra nélkül kell abszolválnia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás