promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi újra együtt régi párjával, itt látták őket közösen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi végre újra boldognak látszik.

Tóth Andival igen sok rossz dolog történt az elmúlt időszakban. Nem elég, hogy folyamatosan támadják őt a sajátos stílusa és szókimondósága miatt, de még szerelmét, Marics Petit is elveszítette. A fiatalok egymásra mutogatva jelentették be a szakításukat, míg Peti elmondása szerint Andi féltékenysége vezetett ahhoz, hogy elköltözött közös lakásukból, addig az énekesnő azt mondta, hogy ő vetett véget a kapcsolatuknak.

Tóth Andi kicsit belefáradt abba, hogy állandóan őt állítják be a rossznak, ezért úgy döntött, visszavonul. Azóta is igyekszik csendben élni az életét, de a sajtó így is folyamatosan árgus szemekkel figyeli minden lépését, és mindent lehoznak, amit kiposztol a közösségi oldalára.

Most éppen azért került a címlapokra, mert újra régi párjával együtt látták. No, persze nem arról van szó, hogy visszament volna Marics Petihez vagy Szabó Ádámhoz - utóbbinak ráadásul már menyasszonya van -, hanem visszatért Magyarországra Andrei Mangra, aki Andi partnere volt a Dancing with the Stars-ban, és akivel az internet népe oly sokszor összeboronálta; még annak ellenére is, hogy többször is tisztázták,

kizárólag barátság van köztük.

Andrei Mangra csak egyetlen napot töltött Magyarországon, de ezt is igyekezett kihasználni, összejött Andival és a barátaival, és egy közös vacsora keretében ünnepeltek tortával, tűzijátékkal. Erről csak a 24 óráig elérhető Insta Story-ban posztolt az énekesnő, de az Origo lementett néhány pillanatképet belőle.

(Fotó: Origo/Tóth Andi Instagram)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás