promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi újra szerelmes? Megmutatta izmos választottját!
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő újra kivirult és jobban ragyog mint valaha! 

Tóth Andi szakítása a ValMaros Marics Petivel amilyen viharos volt, olyan gyorsan le is csengett. Egy ideig mindenki rajtuk csámcsogott, de a pletykák szerint Marics már tovább is lépett egy barna hajú táncoslánnyal. Azonban kiderült, hogy Tóth Andi se szomorkodott olyan sokáig, és máris van új társa, akivel sokszor együtt is alszik. 

Ráadásul részleteket is elárult róla az Instagramján. 

"Gyönyörű, okos, jóképű, érzelmes, izmos, védelmező..."

- írta róla Andi, akiről maga írta le, hogy 

"Azt hiszem újra szerelmes vagyok."

Az énekesnő, aki pár hete szakított szerelmével, Marics Petivel, nemrég lett kutyagazdi. Kutyájával szinte minden pillanatot együtt töltenek, ezekről az eseményekről is gyakran osztja meg élményeit az énekesnő.

A kutyája Bailey, rottweiler, mely kutyafajtát különösen jó tulajdonsággal áldottak meg az égiek.

Barátságos, békés alaptermészetű, jó idegzetű, hűséges, engedelmes, kitűnően tanítható. Megjelenése erőt sugároz, magabiztos, kiegyensúlyozott, szereti a gyerekeket. Tartózkodó, a környezetibefolyásokra nyugodtan reagál, de fenyegetés esetén védekezési készsége, jól kifejlett küzdő és védőképessége előtérbe kerül, a fájdalmas hatásoknak félelem nélkül ellenáll. A rottweiler nemcsak kiváló szolgálati, mentő, kísérő, rendőrségi, katonai, őrző-védő kutya, de családi, hobbi kutyaként is kitűnő. Ahhoz, hogy a rottweiler engedelmes, megbízható társ legyen, a kutyát megfelelően kell tanítani, nevelni sok szeretettel, játékkal, határozott irányítással - írja  Andi rottweileréről a Kiskegyed.

Az énekesnőért még mindig sokan aggódnak, de a kommentelők szerint határozottan jót tesz neki a négylábú társ. 

"Jó látni, hogy visszakaptuk a régi Andit, aki őszintén mosolyog , nem pedig felvág/ elharapja a szavak felét. Ez a kis kedves, aranyos Andi szerep sokkal de sokkal jobban áll neked!"

"Végre, a mosolyod őszintének látszik. Kedves, jó kép."

"Süt a nap, ragyog a lány, a kutyus meg egy igazi barát. Megérdemlik egymást mert ő egy igazi társ."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás