promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ijesztő dolgokat állít a jövőnkről a rejtélyes idegen, aki még a hazugságvizsgálaton is átment
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A titokzatos férfi azt állítja magáról, hogy ő egy időutazó és 2045-ből érkezett a mostani jelenünkbe.

A magát időutazónak valló Adam Archon azt állítja, hogy 20 éve múlva minden ember mikrochippel lesz ellátva, 2048-ra pedig már a földönkívüliek is jelen lesznek a Földön. A férfi a poligráfos teszten is átment, így még sok szkeptikus is elhitte neki, hogy igazat mond.

Archon most egy sor hátborzongató jóslatot mondott a következő évtizedekre vonatkozóan. Sőt ezen felül, annak érdekében, hogy a próféciákat még borzongatóbbá tegye, az önjelölt időutazó egy hazugságvizsgálaton is alávetette magát, amelyen maradéktalanul átment. A figyelmeztetések, amelyeket az ApexTV osztott meg a YouTube-on, felkeltették a szkeptikusok figyelmét is, mivel úgy tűnt, hogy a srác minden alkalommal igazat mond. A Daily Star most megvizsgálta ezeket a feltételezett próféciákat, amely közül néhány állítólag már 2028-ban megtörténik.

Az időutazó egyik állítása az volt, hogy 2045-re mindenki mikrochippel lesz ellátva, mint most az állatok .  

Igen, van egy beültetett chip a kezemben, ezt úgy fogják majd hívni, hogy az Egyetlen. A jövőben minden emberben lesz egy ilyen. Amikor egy chipet tesznek a kezedbe, mint az én esetemben is, a tested előszor ellenkezik, mivel ez egy idegen tárgy.Ám, ahogy az átható, a kezemben lévő duzzanat mostanra teljesen alábbhagyott, és alapvetően minden normálisak működik

- mesélte a videóban Archon.

Az állítólagos időutazó emellett azt is állította, hogy a technológia fejlődésnek köszönhetően, például ahogy ezek a chipek működnek, az emberek robotokkal és földönkívüliekkel is fognak tudni beszélgetni, sőt az időutazás sem csak az ő számára válik megvalósíthatóvá, hanem rengeteg ember számára. A férfi szerint nagyjából 20 év múlva már az űrlények is megérkeznek a Földre, miután addigra már képesek leszünk velük kommunikálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás