promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
2023. január 13-án örökre megváltozik a életünk itt a Földön, nem akármi következik be - állítja egy időutazó
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akármilyen előrejelzést kaptunk.

Világunk alapvető hagyományaiban oldódik fel az, hogy sokszor hiszünk a horoszkópban, még a jóslásban sincsenek kételyeink sokszor, illetve imádjuk az időutazós kontenteket is az interneten, melyeknek ugyan egy fikarcnyi valóságalapjuk sincs, mégis elég szórakoztatóak, és Magyarországon is sokan olvassák ezeket a tartalmakat. A TikTok-on és a YouTube-on óriási hagyománya van az időutazós tartalmaknak, a legnagyobb közösségi videómegosztó oldalon például vannak olyan csatornák, amelyeket feltételezett időutazók üzemeltetnek.

Legalábbis a userek ezt állítják magukról, és rendszeresen írnak is a jövő eseményeiről, amelyek persze nem következnek be, de így is több százezres rajongótáboruk van.

Sokszor az is megesik, hogy a magukat időutaznak valló személyek bizony több száz évvel előre jósolnak, sokszor már 2700-ra is hallunk állításokat tőlük. most egy időutazós azzal állt elő, hogy 2023. január 13-án az emberiség egy döbbenetes felfedezést tesz. A Daily Star nyomán a Ripost számolt be az esetről, illetve a jóslatról.

A már első látásra is hihetetlennek tűnő írás szerint 2023 januárjában egy óriási nyílást találnak valahol a Földön, amely egy másik világba vezet, és az időutazó azt is elárulta, hogy ezt a világot Azawának hívják majd. Az itt élő emberek nagyon ellenségesek lesznek.

A magát időutazónak valló férfinek amúgy rengeteg rajongója van a TikTok-on, ám nagyon sokan természetesen szélhámosnak tartják.

A közösségi terekben amúgyaz eyik legnagyobb népszerűségre az a magát időutazónak mondó user tett szert, aki azt mondja, hogy tök egyedül van 2027-ben a Földön, de a YouTube-ra tud feltölteni videókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás