promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időutazó férfi állítja, látta az Apokalipszist és a világvégét - elmondta azt is, melyik évben járt a jövőben!
Borítókép:  Unsplash.com / Rowan Freeman
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A távoli jövőt megjárt férfi visszatért, és bizonyítékokat hozott nekünk, a régmúltiaknak, hogy látta az Apokalipszist. A magát időutazónak valló férfi arról is beszélt, hogy szervezték be őt a titkos küldetésre. Egy cikk azoknak, akik hisznek az összeesküvés-elméletekben, és azoknak, akik szeretik a sci-fi műfaját.

A sztorit a 24.hu írta meg a LadBible oldal információi alapján.

Az, hogy az időutazás 2021-ben az egyik legkedveltebb téma lett szerte az interneten, talán nem nagy újdonság, még azok is imádják ezt a zsánert, akik nem a klasszikus időutazós filmeken és könyveken nőttek fel. Csakhogy, olyan klasszikusokat említsünk, mint  H. G. Wells Időgépe, amely a legtöbb forrás szerint az első időutazós tematikájú könyv a világon. Persze mi, magyarok ezzel könnyen vitába szállhatunk, hiszen itt van a feledésbe merült magyar író, Herczeg Ferenc 1885-ben publikált alkotása, amelyből később az első magyar időutazós film, a Szíriusz is készült.

Az időutazós tematika óriási sikernek örvend mostanában a TikTok-on, illetve az iPhone-látók köreiben, de létezik egy hely a Youtube-on, az ApexTV, ahol az időutazók, avagy a magukat időutazóknak képzelők vallomásait is összegyűjtik.

Az egyik legismertebb TikTok-os, időutazós őrület egy olyan felhasználóhoz kötődik, aki azt mondja magáról fiókja leírásában, hogy 2027-be került, ugyan a Földön járkál, és a közösségi platformot is a mi jelenidőnkben használja, mégis nincs egy ember sehol körülötte, az égegyadtavilágon. De ha már ott ragadt, akkor feltölt az üres bolygón eltöltött bolyongásairól pár felvételt érdekességként.

A most színre lépő időutazó is az ApexTV Youtube-csatornáján tűnt fel először. Edward azt állítja, hogy egy titkos program keretében repítették őt előre az időben, és az 5000-es években landolt, és mint mondta, látta az Apokalipszist és kicsit a világvégét is. A mondandója bebizonyítására pedig képeket is hozott, a legfurcsább egy olyan fotó, amelyen a víz alá süllyedt Los Angeles-t mutatja.

Edward arról is beszélt, hogy a klímaváltozás fogja előidézni a változásokat, így pedig az emberek a víz alatt fognak élni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás