promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időutazó fényképen mutatta meg, hogy fog kinézni a Földünk a tragédiát követően
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alexander Smith azt állítja, hogy részese volt egy titkos CIA-kísérletnek, és hogy 2050-re földönkívüliek érkeznek a Földre, valamint egy képet is bemutat egy városról, amelyen szerinte az látszik, hogyan fog kinézni a Föld.

Az idős férfi azt állította, hogy az egyik első időutazó a világon és ezt bizonyítani is tudja egy olyan fényképpel, amit 2118-ből hozott el nekünk. - számolt be a megdöbbentő kijelentésről a Mirror.

Alexander Smith azt mondja, hogy részt vett egy titkos CIA-kísérletben, ahol is az életét kockáztatva utazott az időben előre és hátra. Azt is kihangsúlyozta, hogy ha erről részleteket is elárul, akkor élete hamarosan beavatkozások által fog véget érni, ezért nagyon óvatosan mondhat el bármit is a nyílvánosságnak, bár korából adódóan már nincs mit takargatnia. Végül egy YouTube videóban sok egyéb érdekesség és elképesztő állítás mellett azt láthatjuk vele kapcsolatban, hogy a jövőről beszél és valóban bemutat egy fotót, ami igen furcsa dolgot ábrázol.

Állítása szerint 2118-ban járt egy szigorúan titkos CIA-küldetés részeként, ahová 1981-ben küldték. Az utazásról hozott fényképes bizonyték pedig egy igen furcsa alakú zöld épületeggyüttest ábrázol, ami nem hasonlít egyik jelenleg ismert városunkra sem a világon.

Smith úr azt is elmondta hogyan jutott hozzá ehhez a képhez:

„Úgy döntöttem, hogy mostanáig várok, hogy felfedjem ezt a képet, mert nem tudtam, hogy a világ készen áll-e rá. Az eredeti fényképet a kormány elkobozta tőlem, de mielőtt elvették volna, sikerült elkészítenem azt a másolatot, amelyet önök előtt tartok.”

A továbbiakban azt is részletezte, hogyan fog kinézni a világ a következő évszázadban, vagy hogy éppen hogyan fogadják majd az emberek a földönkívüliek érkezését és mennyi fájdalommal jár majd a klímaváltozás okozta kataklizma. Végezetül úgy zárta gondolatait az öregember a nyilatkozatban visszatérve a "nem vagyunk egyedül kérdéskörrere", hogy:
„Az idegenek meglátogatnak majd minket, ugyanis vannak intelligens földönkívüliek, akik eljönnek majd a Földre. Először a 21. század közepén látogatnak majd el hozzánk.”
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás