promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 28: A Halak merjen nemet mondani, a Mérleg legyen határozottabb
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lássuk mit tartogat nekünk a szombati horoszkóp. A Halak és a Mérleg különösen jól teszi, ha figyel az intő jelekre.

Kos (március 21. - április 20.)

Már megint keresed a bajt, de most az idő, hogy megőrizd a nyugalmad és kerüld a felesleges konfliktusokat. Ha nem akarod, hogy kihasználjanak a családtagjaid, legyél megértőbb és türelmesebb velük.

Bika (április 21 - május 21)

Hajlamos vagy elmenekülni a konfliktusok elől, de most az ideje, hogy szembenézz a problémákkal. A türelem és az őszinteség segít megőrizni az egyensúlyt és a harmóniát az életedben.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Bár sok energiával és lendülettel indul a napod, légy óvatos, mert valaki valamiről hazudni fog neked. Éppen ezért most az éber figyelem és a megfontoltság előrébbvalók, mint a gyors döntések.

Rák (június 22. - július 22.)

A túlzottan óvatos hozzáállásod és a konfliktusok kikerülése nem segít neked abban, hogy előre haladj. Most itt az ideje szembenézni a problémákkal és elmozdulni a kényelmi zónádból. Az őszinteség és a nyitottság vezet az előrelépéshez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Sok kötelezettséged van, és néha úgy érzed, hogy szétszakítanak. Azonban a határozottság most segíthet megőrizni az egyensúlyodat. Ne hagyd, hogy mások kihasználjanak, és tanulj meg nemet mondani, ha úgy érzed túlterhelnek.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Légy elkötelezett a céljaid iránt, és hagyd, hogy az apróságok maguktól rendeződjenek. Most a fókuszáltság és az alaposság segít abban, hogy elérj mindent, amit elterveztél. 

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ne hagyd, hogy mások manipuláljanak vagy kihasználjanak. Legyél határozott és dönts hideg fejjel, mikor arra kerül a sor. Ha úgy érzed, hogy ez nem megy, adj időt magadnak.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Itt az ideje, hogy erőt vegyél magadon, és szembe nézz azzal, hogy komoly ellentétek uralkodnak a családon belül. Az őszinteség és a megbocsátás új lehetőségeket nyit meg az életedben. Most itt az ideje változtatni és új utakat keresni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyitott és kalandra kész vagy szombat reggel, de ne hagyd, hogy mások leszívják az energiádat napközben. Hagyd, hogy a szenvedélyed vezesse az utadat, de ne engedd, hogy megtévesszenek.

Bak (december 22. - január 20.)

Légy óvatos pénzügyeiddel, és ne hagyd, hogy helytelen helyzetekbe ráncigáljanak bele mások. Legyél szigorú és kitartó a pénzügyi tervezésben, ezért később még nagyon hálás leszel magadnak

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Ne hagyd, hogy mások megzavarjanak vagy eltérítsenek a céljaidtól. Sokan fognak próbálkozni, mert érzik, sikert érhetsz el. Legyél kreatív és elhivatott, ezek nélkül nem fog menni.

Halak (február 19. - március 20.)

Merj nemet mondani, ha olyan helyzetbe kerülsz, ami nem szolgálja az érdekeidet. Ez szombaton könnyen előfordulhat, főleg ha hazalátogatsz a családodhoz, ahol akad olyan rokon, aki még mindig gyerekként kezel.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás