promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl azonnali árcsökkentést jelentett be, szombattól ezek a termékek lesznek sokkal olcsóbbak
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg vásárló fog örülni a Lidl bejelentésének ezekben a napokban, amikor minden egyre csak drágább.

A Lidl Magyarország idén év elején jelentette be, hogy az év folyamán számos terméknek fogják lejebb vinni az árát, méghozzá tartósan, ami általában 15-10-15%-os kedvezményt jelent, de néhány esetben akár a 25%-os is elérheti. Azóta már több mint 500 termék került bele a tartósan csökkentett árú termékek listájába, holnatól a baromfi termékek között vadászhatunk az árcsökkentett ajánlatokra.

A mostani árcsökkentés  30-féle frisshúsra vonatkozik, köztük kacsa, pulya, és csirke húsra is.

Az "Azonnali Árzuhanásra" keresztelt kedvezmény mértéke bizonyos esetekben a 10%-ot is meghaladja, úgyhogy most igazán jó áron juthatunk friss baromfi termékekhez. Az árcsökkentés különösen jól jöhet ezekben az időkben, amikor az infláció bár mérséklődik, de továbbra is nagy kihívások elé állítja a hazai háztartásokat, a legtöbben ott spórolnak, ahol csak tudnak, ezért kifejezetten örömteli hír, ha olyan alapvetőnek számító élelmiszerek ára is csökken, mint amilyenek a frisshús termékek.

"Hosszú és nehéz tárgyalási periódus eredményének könyvelhetjük el, hogy számos termék esetében kedvezőbb beszerzési árakban sikerült megállapodnunk beszállítóinkkal."

- árulta el a háttérben zajló folyamatokról Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője még az idén év elején.

Nagyon kiélezett verseny van most a hazai üzletláncok között, a Lidl mellett a Penny és az Aldi is hasonló lépéseket tett az év során, amit segített az is, hogy sok esetben egyszerűen olcsóbb lett a beszerzés.

LIDL kisokos: A Lidl egy német szupermarketlánc, amely 2004 óta Magyarországon is jelen van. Az áruházlánc üzleteiMagyarországon általában jól felismerhetők a logójuk és a jellegzetes színviláguk alapján. Az üzletek széles választékot kínálnak élelmiszerekből, háztartási cikkekből, ruházatból és egyéb termékekből. A Lidl üzletei általában hétköznapokon és hétvégén is nyitva tartanak, és általában egész nap elérhetők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás