promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mától ismét kapható a Lidl-ben az a slágertermék, ami letarolta a világot és milliókat kerestek vele az emberek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sosem volt ekkora őrület, mint amit a Lidl terméke okozott.

Ha a sejtelmes címből nem ugrott volna be egyből, hogy miről van szó, akkor segítek egy kicsit. Nem, nem a hatalmas port kavart húsgolyóra gondoltam, a kérdéses terméket ugyais az úgynevezett "középső soron" kell keresni, nagyjából a ruhák magasságában.

A mai napon már megtalálhatók a polcokon és valószínűleg a készlet erejéig lehet majd hozzájutni, nem garantált, hogy hoznak belőle újabb szállítmányt. Ez pedig nem más, mint a Lidl kék sárga saját márkás cipője. Ha most felhúztad a szemöldöködet, hogy ez miért olyan különleges, akkor elmagyarázom.

2020-ban ugyanis a Lidl már piacra dobta ezt a terméket és soha nem látott lavinát indított el ezzel a lépésével.

A cipőt az áruházlánc eredetileg egy kampány részeként, poénból mutatta meg az embereknek, azonban akkora érdeklődés övezte, hogy a Lidl gondolt egyet és valóban legyártatta a cipőket. Már önmagában ez is érdekes lenne, azonban a valódi döbbenet ezután következett: hihetetlen gyorsasággal fogyott ki a készlet, emberek milliói akarták maguknak vásárolni ebből az igen extrém kinézetű lábbeliből.

4999 Forintért árulták és lehetett hozzá zoknit is kapni, 500 Forint körüli áron.

Ahogyan az lenni szokott, a jó üzleti érzékkel megáldott emberek, amikor látták, hogy a cipő több helyen készlethiányos, akkor világszerte újabb felvásárlási hullám indult el: volt aki 5-10 párat is vásárolt és többszörös áron tette fel apróhirdetési oldalakra. És hiába árulták akár tízszeres áron is a cipőket, még az üzéskedőktől is fogyott a portéka,

jóval emeltebb áron is hozzá akartak jutni az emberek.

Abban az évben egyébként itthon is nagyon sok ember lábán láttam ezt a cipőt, élénk színe és elég jellegzetes mintázata miatt nem volt nehéz észrevenni, hogy kinek sikerült egy-egy darabhoz hozzájutnia.

Az egyelőre kérdéses, hogy idén mekkora lesz iránta az érdeklődés, viszont ha szeretnéd bebiztosítani, hogy neked tuti legyen, netalán akkor lemaradtál, vagy csak nem tetszett és mostmár megvásárolnád, akkor azt tedd meg minél hamarabb, mert lehet, hogy később már csak tizenezrekért lesz lehetőséged erre.

Itt van egyébként a cipő, mindenki döntse el, hogy neki megérne-e öt, vagy akár ötvenezer forintot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás