promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 26: Szerelmi és pénzügyi gondok gyötörhetnek bizonyos csillagjegyeket, vissza kell szerezni az irányítást
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Íme a csütörtöki napi horoszkóp, ami különösen a pénzügyeidre és a társas kapcsolataidra helyezi a hangsúlyt.​

 

Kos (március 21. - április 20.)

Párkapcsolati kérdésekben hajlamos vagy azt hinni, hogy mindenben neked van igazad. Legalább néha ismerd el, hogy a párod győzött, még a közös pénzügyekkel kapcsolatos döntéseknél is. Ha hagyod, hogy örüljön e győzelmének, az csak jót tesz a kapcsolatotoknak.

Bika (április 21 - május 21)

Komolynak tűnő flörtbe bonyolódhatsz ezen a csütörtökön. De vigyázz, ha elkötelezett vagy a jelenlegi párkapcsolatodban, nagyobb bajt zúdíthatsz a fejedre, mint amekkora örömöd telik a kalandban. Ne kísértéssel, hanem a pénzügyi célokkal foglalkozz inkább!

Ikrek (május 22. - június 21.)

A párkapcsolatodat most kérdés övezi. Ha a céljaid jók is, de nem találkoznak a társadéval a pénzügyek terén, akkor bizony módosítani kell azokat. Persze ugyanakkor arra is ügyelj, hogy ne mindig te legyél az, aki lemondasz mindenről, és a megcsalás gondolatától is tartózkodj.

Rák (június 22. - július 22.)

Hajlamos vagy elfojtania a bosszúságodat azokkal szemben, akik valóban kárt okoztak neked a pénzügyeid terén. Ugyanakkor, a ki nem élt haragodat könnyedén borítod rá a közvetlen környezetedben valakire, aki nem is érti, mi történik. Most erre kell figyelned!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A határozottságodra szükség van ugyan, de ezt a pároddal szemben csak módjával vesd be a pénzügyekkel kapcsolatban. Az akaratosságod már-már ellenségességnek tűnhet az ő számára. Ha nem akarod őt elüldözni magad mellől, akkor csomagold legalább szép szavakba mindazt, amit elvársz tőle a pénz terén.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha csütörtökön nyugtalan vagy, és belső kétségek gyötörnek a pénzügyeidet illetően, semmiképp se hallgasd el a párod előtt! Még ha egy éjszakát nem is alusztok át, az is megéri, hogy tisztázzátok a kétségeiteket, bizonytalanságaitokat a pénz terén. Hidd el, meg fogsz nyugodni aztán.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ha friss a kapcsolatod, most döntés elé kerülsz a pénzügyeid terén. Az érzelmi életedben választás elé kerülhetsz, hiszen nem minden alakul a terveid szerint, és el kell döntened, hogy hajlandó vagy-e lentebb adni az igényeidet a pénzügyekkel kapcsolatban, és kissé rugalmasabban kezelni párod számodra bosszantó pénzügyi szokásait.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Minden idődet a pároddal töltenéd a pénzügyekkel foglalkozva, ami nem baj, de most könnyen féltékennyé válhatsz. Ez, pedig garantáltan nem használ a kapcsolatnak... Ne feledd, a féltékenység sok kapcsolatot tönkretett már a pénzügyek terén! Neked nincs okod rá!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hajlamos vagy most minden téren előtérbe helyezni önmagadat, a saját érdekeidet a párodéval szemben a pénzügyekkel kapcsolatban. A kompromisszumokról azonban még akkor sem feledkezhetsz meg, ha sok szempontból nyeregben is érzed magad a pénz terén. A kedvességgel mindig többet érhetsz el, mint a dirigálással a pénzügyek terén!

Bak (december 22. - január 20.)

Ha te a fészekrakással vagy elfoglalva mostanában, akkor nagy esélyed van arra, hogy ideálissá tedd az otthonodat a pénzügyek terén. Ehhez azonban mindent alaposan meg kell beszélned a pároddal is a pénz terén. Különben sértődés, veszekedés lehet a dologból.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Bármennyire zavarba ejtők is azok a változások, amiket az otthonodban és a párkapcsolatodban tapasztalhatsz mostanában, be kell látnod, hogy talán te is okozójuk vagy ezeknek. Túl sokat dolgozol a pénzügyei helyzeted javításán. Meglehet, talán le kellene mondanod néhány nagyratörő szakmai célról a család és a kapcsolatod érdekében.

Halak (február 19. - március 20.)

Ideje mérleget készíteni az érzelmek terén. Ha úgy érzed, hogy mindig te vagy az, aki csak ad, csak ad, és a másik csupán ímmel-ámmal, kényszeredetten viszonozza az érzelmeidet, akkor ideje lenne változtatni a pénzügyi tervezés terén is. Most az érzések és a pénz egyaránt fontos szerepet játszik az életedben, és fontos, hogy mindkettőben egyensúlyt találj.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás