promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokzatos marslakó miatt bolydult fel az internet népe: egy nap alatt kétszer is feltűnt az égen
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hívőket teljesen felcsigázták a rejtélyes felvételek. Többen is biztosan állítják, hogy egy igazi földönkívüli szállt le az égből.

 

A hónap elején két videót is feltöltöttek a Youtube-ra állítólagos UFO-észlelésekről, melyek láttán nem sok idő kellett a ufóhívő fanatikusoknak ahhoz, hogy rámutassanak egy igen fontos dologra: az egy napon készült két felvétel szerintük ugyanazt az objektumot rögzítette.

Az első videó, amelyet a LUFOS nevű oldal töltött fel a YouTube-ra a SRQ Sarasota Bradenton nemzetközi repülőtéren készült. A felvételen tisztán látható, ahogy egy fémes anyagú gömb száll le az égből a járőkelők legnagyobb megdöbbenésére.


Ezt követte nem sokkal később a második videó, amelyen szintén egy kísértetiesen hasonló repülő csészealjnak kinéző objektum látható. Ezt egy repülőről filmezték le Kolumbia felett, ugyanazon a napon.


Az ufókkal foglalkozó Anomalien hírügynökség ezt követően azt állította, hogy a videók ugyanazt az azonosítatlan objektumot rögzítették, sőt még arra is felhívták a figyelmet, hogy a titokzatos repülő tárgy a Pentagon által korábban is észlelt ufóra is hasonlít. 

Az Unilad cikkét másnap megosztották Redditen is és igen heves vitát váltott ki az UFO-hívők körében.

Egy kommentelő például ezt írta:

„Két figyelemreméltó UFO-észlelés látott napvilágot a közelmúltban: az egyik a floridai SRQ Sarasota Bradenton nemzetközi repülőtéren, ahol egy fémgömb tűnt fel az égen, egy másik pedig Kolumbia felett, ahol egy repülő utasa elképesztő felvételt készített a forgó égitestről. Ez nem lehet véletlen, biztos, hogy a két csészalj egy és ugyanaz”.

Mások azonban nem értettek egyet az ő magyarázatával.

„Ezek a megfigyelések nem az idegen élet jelei, hanem valójában csak léggömbök. Szó szerint úgy néz ki, és úgy viselkedik, mint egy léggömb. Nem lehet más”

- írta egy kételkedő kommentelő, akire rögtön rákontrázott egy harmadik:

„Biztos van benne valami igazság. Én láttam már UFO-t, de léggömböt biztos hogy nem 9000 méter magasban!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás