promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 24: a Szűz visszakapja a sok jót, amit ad, az Ikreket gyötri a szerelmi bánat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 

Sok csillagjegynek kihívásokat tartogat a kedd. Íme napi horoszkóp, a Szűz visszakap rengeteg energiát, a Ikrekre nehéz órák várhatnak.

Kos (március 21. - április 20.)

Kedden végre helyre billen a lelki egyensúlyod, amire olyan régóta vártál. Könnyen előfordulhat, hogy nem lesz szükséged másra, csak egy kis lelki támogatásra egy közeli baráttól, amit csak a mai napon engedsz meg magadnak. Fejezd ki neki a háládat, ha nem tudod hogy tegyed meg, kérdezz rá!

Bika (április 21 - május 21)

Mostanában lehet, hogy kicsit önző voltál, ha a családtagjaidról volt szó, de már te is érzed, hogy ez nem mehet így tovább. El kell gondolkodnod rajta, hogy milyen sok mindenért lehetsz hálás velük kapcsolatban, és viszonoznod azt, hogy sokszor a rád való tekintettel elnézték neked az apró kihágásaidat.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Ha úgy érzed, hogy a másik titkol előled valamit, az nem véletlen, lehet hogy tényleg egy harmadik fél van a dologban. Mielőtt kérdőre vonnád a párodat, gondold át, hogy mi vezethetett idáig, és a megcsalásnak melyik része szól rólad, és melyik a párodról. Utána viszont ne félj rákérdezni az igazságra, bár meglehet kellemesen csalódsz majd, van rá esély, hogy a kapcsolatotok egy nagyon nagyon nehéz szakaszba lép, és nem biztos, hogy utána sokáig folytatódik.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma csak rajtad áll, hogy ez a nap jól, avagy rosszul alakul-e, ebbe semmiféle külső ténbyezőnek nincs semmi ráhatása, akármennyire is jól esne azt mondani, hogy csak a környezeted áldozata vagy. Nem vagy áldozat, viselkedj ehhez méltón, a nehézségeket is emelt fővel viseld, a sikereket pedig szerényen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Lehetőleg kerüld az oktalan, fölösleges pletykálkodást, ez valójában nem a te stílusod, csak így szeretnéd elfogadtatni magadat, azonban miközben ezen ügyködsz, könnyen előfordulhat, hogy valójában elveszted magadat.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Egy távoli rokon váratlanul megkereshet, hogy segítséget kérjen tőled, de lehet egy közeli kollégád is. Akárhogy is lesz, ma nem szabad nemet mondanod, kérjenek bármilyen furcsa, vagy nehéz dolgot is, mert a nagylelkűséged többszörösen megtérül. Lehet hogy nem épp olyan módon, ahogyan elsőre számítanál rá, hanem még sokkal jobban is.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ma az energiáid magasak, és tele vagy lelkesedéssel és kreativitással. Használd ki ezt az energiát egy fontos projekt befejezésére vagy egy új hobbival való kísérletezésre. Emellett az emberi kapcsolataid is javulnak, és találkozhatsz olyan emberekkel, akik segíthetnek céljaid elérésében.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Ma a pénzügyi ügyeidre kell összpontosítanod. Vizsgáld át a költségvetésedet, és gondoskodj arról, hogy rendben legyenek a pénzügyek. Egy váratlan pénzügyi lehetőség is felmerülhet, ami javíthatja anyagi helyzetét. Az egészségére is ügyeljen, és pihenjen ki, hogy megőrizze vitalitását.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma egy kiváló nap lehet az új ismeretségek keresésére és a társasági élet élvezésére. Légy nyitott másokkal való kapcsolatokra, mert ezek inspirálhatnak és új lehetőségeket hozhatnak az életedbe. Emellett ideje elkezdeni egy hosszabb távú projektet vagy tanulmányozást, amely érdekel.

Bak (december 22. - január 20.)

A hatékony időbeosztás ma nagyon fontos lesz ezen a keddi napon. Törekedj arra, hogy priorizálod a feladataid, de a munkát időben tedd le. Ha nem sikerült végezned a feladataiddal, könnyen érezhetsz kényszert, hogy a családodtól vond meg ezt az időt. Ezért fontos, hogy ma különösen fókuszált legyél.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Az egyesülések és közösségi kapcsolataid különösen fontosak lehetnek most. Segíts másoknak, és vegyél részt olyan csoportokban vagy szervezetekben, amelyekkel azonosulni tudsz. Ez hozzájárulhat az érzelmi jólétedhez.

Halak (február 19. - március 20.)

Ma erős intuícióval rendelkezel, és képes vagy érzékelni a rejtett dolgokat. Használd ezt az intuíciót, hogy megoldj problémákat vagy segíts másoknak. szánj időt a kreativitásod kibontakoztatására is, bármennyire is sűrű ez a dolgos nap.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás