promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 22: szerelmi bánat gyötörheti a Kost, a Nyilas előtt új távlatok nyílnak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagjegy nincsenek tekintettel a hosszú hétvégére, ezúttal is alaposan felborulhat a napunk. A Kos és a Nyilas is könnyen különös helyzetbe kerülhet, de ellenkező előjellel.  Íme a vasárnapi napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Hajlamos vagy a fellegekben járni, és aztán óriásit zuhanni. Vasárnap tartogathat számodra kellemetlenebb pillanatokat, lehet hogy a párkapcsolatodban derül ki valami olyasmi, aminek igazán nem örülsz, de az is lehet, hogy elutasításban lesz részed. Ha így alakul, ne ostorozd magad, add meg az időt a gyászra.

Bika (április 21 - május 21)

A mai napon új ötletek fogalmazódhatnak meg benned, miközben egy szeretteddel beszélgetsz. Gyorsan vesd papírra, mielőtt a gondolat tovaszáll, mert ez egy különleges nap lehet, különleges változások kiindulópontja.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Vasárnap könnyen útelágazódáshoz érhetsz, és ha ez pont veled történik meg ma, akkor nehéz döntést kell hoznod, bár erről elsőre talán tudomást sem veszel. Ne feledd azonban, hogy nincsenek véletlenek, és nincsenek rossz döntések: minden a te fejlődésedet szolgálja, merj bátran nekivágni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne kételkedj benne, hogy ha valamibe sok időt és energiát, de legfőképpen önzetlen szeretetet ölsz, az a javadra fog válni. A szenvedéllyel nem lehet hadakozni, és ez a vasárnap könnyen bebizonyíthatja számodra, hogy mindig megéri dolgozni az álmainkért.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Egy kicsit maximalista vagy, ideje lejebb adnod az elvárásaidból, amik valójában csak gátolják a kiteljesedésedet. Fogadd el, hogy az élet tökéletlen, de pont ettől olyan szép, a tökéletlenség mögött is örök törvények lapulnak.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Ne akarj mindenkinek megfelelni, itt az ideje leszámolni ezzel a téves és káros képzettel. Környezeted is sokkal többre fogja értékelni, ha mersz önmagad lenni, aki pedig nem így tesz, az úgyis kikopik mellőled, nem lesz vele dolgod.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Egyszer fent, egyszer lent, tegnap még könnyen úgy tűnhetett, hogy tiéd a világ, ma már az ágyból való kikászálódás is nehezedre esik. Ma könnyen elbizonytalanodhatsz magadban, de ez természetes, csak hagyd hogy folyjanak rajtad az érzések, most erre van szüksége a lelkednek.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Hajlamos vagy a részletekkel bíbelődni ahelyett, hogy a nagy egészt néznéd. Ma könnyen elronthatja a kedved, hogy egy apróság nincs a helyén, pedig ez valójában csöppet sem számít. Válassz más nézőpontot, és magadat is teljesen új szemszögből látod majd meg.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Gondolj vissza  közelmúltra, és rögtön  látni fogod, hogy olyan dolgokat is el tudtál érni, melyeket azelőtt szinte lehetetlennek tartottál.Ez nem puszta szerencsesorozat, hanem a tudatos munka végeredménye. Élvezd ki, és meglátod, teljesen új távlatokat fog megnyitni az életedben a felismerés, hogy nincs is lehetetlen.

Bak (december 22. - január 20.)

Vasrárnap régi munkák gyümölcsei érhetnek be, miközben új inspirációt merítesz majd a szeretteidből. Lendületben vagy, ezt érdemes kihasználnod, ma a nehéz dolgok is sokkal könnyebben mennek majd.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

A mai napon a megérzéseid fognak vezetni, előfordulhat hogy olyan emberbe botlasz, aki nem őszinte veled, cukormázasan kedveskedik, de rossz szándéka van valójában. Te azonban könnyedén átlátsz a szitán, az életedben már több alkalommal is kerültél ilyen helyzetbe.

Halak (február 19. - március 20.)

Különleges képességekkel rendelkezel, mégis úgy teszel, mintha teljesen átlagos lennél. Fejezd be a magadnak való hazudozást, és használd az erődet, a jó tulajdonságaid ma különösen jól működnek majd.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás