promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fésűs Nelly lánya elképesztő bombázóvá cseperedett, tökéletes testét sem szégyelli Csenge
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fésűs Nelly lányaként ismerte meg az ország, de a még mindig csak 20 éves Horváth Csenge ma már önjogán is jelentős hírnevet harcolt ki magának modellként.

 

Gyerekként még a Kismenők című tehetségkutatóban nyűgözte le a zsűrit csodálatos énekhangjával, később a Totem című műsorban is szerepelt, ahol elmondta, hogy ő nem csak a Fésűs Nelly lánya, szeretne kikerülni édesanyjának árnyékából, ami bizony nem könnyű feladat.

Éppen ezért, hiába van hozzá érzéke, Horváth Csenge nem kívánja az anyukája színészi pályáját követni, valójábana  rivaldafény sem vonzza, csak a bizonyítási vágy hajtja. Gyermekkora nagy részét a nagymamájánál töltötte, és már ekkor tudatosult benne, hogy felnőttként más irányba szeretne elindulni.

A színészmesterséghez kapcsolódó árnyoldalakat látva, Csenge inkább polgári szakmát választott az anyukája nyomdokai helyett, és már évek óta sikeres modellként tevékenykedik. Csenge az édesanyjára ütött, neki is különleges, gyönyörű mosolya van, és erre fel is figyeltek különféle cégek. Csenge az év elején töltötte be a 20. életévét, és nagyon aktív instagram-oldalán. Két hete például ezzel a képpel jelentkezett Corfu szigetéről:

Ittt pedig egy hamisítatlan Csenge-mosoly:

A modellkedés mellett Kárpáti Rebeka ruhaboltjában, a STILO-ban is besegít, így elég sűrű az élete, a napokban nyilatkozott is róla, hogy nincs megállás, nem szertne panaszkodni, de alig várja hogy végre legyen egy szabad perce. Nem csoda, hiszen Csenge a munkák mellett egyetemen is tanul, így széleskörű képzést kap. Úgy tervezi, hogy a modellkedés mellett tolmácsként és műfordítóként fog majd dolgozni.

Bár magánéletéről nem beszél sokat, korábban elárulta, hogy kapcsolata van, tavaly a Thor: Szerelem és mennydörgés című film premierjén is együtt mutatkoztak. Csenge az intenzív életstílus miatt néha túlhajtja magát, és időnként egy kis pihenőre vágyik. A színészet világát ugyan elkerüli, de az édesanyjával, Fésűs Nellyvel nagyon szoros a kapcsolata, annak ellenére, hogy munkája miatt gyermekként nem sokat tartózkodott otthon. Csenge kiegyensúlyozottan törekszik a céljai elérésére, és valószínűleg nagy sikereket ér majd el a választott szakmájában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás