promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 21: a Skorpiónak életre szóló tanulságot tartogathat a nap, van aki alaptalanul aggodalmaskodik túl sokat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvége sajnos több csillagjegynek is csalódást okoz, míg lesznek akik most vannak csak igazán elemükben, számukra semmi sem lehetetlen. Íme a szombati napi horoszkóp.

 

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet észre sem veszed, de szükséged lenne valami segítségére. Meg kell kérned valakit, hogy támogasson téged egy kínos helyzetben, álljon ki az érdekeidért. Nagyon nehezedre eshet segítséget kérni, de valójában rászolgáltál.

Bika (április 21 - május 21)

Ma könnyebben fogsz új dolgokba, mint általában, ráadásul a párkapcsolatoddal kapcsolatos dologról lehet szó. Különösen a baráti köröd inspirál, hogy merj változtatni, ma megteheted az első lépéseket. Minden nagy eredmény ezzel indul, erről sose feledkezz meg.

Ikrek (május 22. - június 21.)

A bolygók most különösen szerencsés fordulatot jeleznek az életedben, de ha a lottó főnyereményre gondolsz, azt most verd ki a fejedből. Valami sokkal intimebb dolog van készülőben. Figyelj a jelekre, és ne félj kezdeményezni.

Rák (június 22. - július 22.)

Szombaton valami kicsit belezavarhat a jó hangulatodba, de ne próbálj neki ellenállni. Engedd át magadon, történjen aminek történnie kell, és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy majd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Nehéz döntéseket kell ma hoznod, erre nagyon nagy az esély, régóta halogatott dolgok érhetnek be ezen a hétvégén. Előfordulhat, hogy valaki olyan kér tőled segíteni, akinek szíved szerint nem segítenél. Nézz mélyen magadba, és keresd meg, miért zavar téged ez az ember valójában, és a döntést is rögtön könnyebben fogod meghozni.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Érdekes hatások érhetnek szombaton, olyanok, amilyenekre már rég nem volt példa. Számodra is feltárulhat a személyiségednek egy új oldala, amire eddig nem is gondoltál, pedig mindig is ott volt benned, csak egy olyan helyzet, vagy egy olyan személy kellett, aki kihozza ezt belőled.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Nem a véletlen műve, hogy ezen a hétvégén a szokásosnál is jobban érzed magad. Könnyű lenne az időjárásra fogni, de nem erről van szó, a tudattalanodban régóta kavargó érzések ülepedtek le, ami rendkívül felszabadít. Hamarosan a megértésed is megérkezhet ezekre a folyamatokra, de ez nem annyira fontos, minthogy használd ki, és élvezd az életedet!

Skorpió (október 23. - november 22.)

Hajlamos vagy elfelejteni, hogy belőled csak egy van, és a barátaid pont azért szeretnek, mert olyan vagy, amilyen. Nem kell megváltoznod, vagy mások igényeihez igazítanod a véleményedet, és ebbe a dologba a hibáid is beletartoznak. Senki sem tökéletes, és jó ha dolgozol magadon, de ne legyél túl szigorú se magadra. Erre sajnos sokszor hajlamos vagy.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma könnyen olyan helyzetben találhatod magadat, ahol acélidegekre lesz szükséged, pedig titkon már azt remélted, hogy a hétvége egy kis fellélegzést hoz majd. Könnyen lehetsz frusztrált, de jobban teszed, ha higgadt maradsz, és a negatív energiákat nem a szeretteid felé csatornázod. Ha szerelmi csalódásról lesz szó, akkor ez különösen fontossá válik.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban kell bíznod magadban. Lehet épp attól ijedsz meg, hogy a terved gyorsabban összejött, mint remélted, ami szembe megy a magadról kialakított képpel. Fogadd el, hogy sokkal jobb, ügyesebb és talpraesettebb vagy, mint gondolnád. Legyen szó szerelemről vagy munkáról, ezt többen is alátámasztják neked, mégis neked kell elhinned magadról.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Szombaton meg kell próbálnod tárgyilagosabban kezelni egy helyzetet, amit nagyon sok ellentétes érzelem sző át, máskülönben nagy csalódás érhet. Az is előfordulhat, hogy a szituáció valójában nem rólad szól, így csak fölöslegesen próbálsz segíteni olyanoknak, akik nem kértek a segítségedből. Mérlegelj alaposan.

Halak (február 19. - március 20.)

Túl sokat aggodalmaskodsz, legalábbis hajlamos vagy nagyobb feneket keríteni a problémáknak, mint amekkorák azok valójában. Próbáld elterelni a gondolataidat, és kihasználni a szombaton téged körbevevő pozitív energiákat, amiket elsőre talán észre sem veszel. Pedig ott vannak, csak alaposan szemügyre kell venni őket.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás