promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 19: valaki nagyon sokat gondol a Bikára, a Szűz érzi mennyire ellenállhatatlan
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csütörtökön nagyon jó energiák hatnak ránk, de figyeljünk rá, hogy néha le kell lassítani. Bikák és Szüzek különösen figyeljenek. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek. 

Kos (március 21. - április 20.)

Ne várj tovább, ha az elmúlt időszakban magányosan tengetted a mindennapjaidat, megértél egy új kapcsolatra, ami érdekes felfedezéseket tartogat a számodra. Megtanultad a keserű leckét, készen állsz a folytatásra.

Bika (április 21 - május 21)

Egy távoli rokonod vagy egy közeli munkatársad sokat gondol rád mostanában. Lehet te is ugyanígy érzel, nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre, és legyél kezdeményező. Ha munkatársról van szó, ez könnyen romantikus érzelmeket jelenthet, de ne aggódj. Minden úgy fog alakulni, ahogy neked a lehető legjobb.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Váratlan helyről érkezik a segítség ezen a napon, pedig nem biztos, hogy így indul. Egyszerűen csak nagyon nyitott vagy, az emberek szeretnek a közeledben lenni, meglátogatni téged, elújságolni a bajaikat. Mégis lehet valaki, aki végül neked fog nagy támogatást jelenteni.

Rák (június 22. - július 22.)

A csütörtök nem a te napod, sokszor idegenül mozogsz, nem találod a helyedet. Kétségbeesés helyett azonban bölcsebb vagy, ha elvonulsz lecsendesedni, ami segít meghozni a helyes döntést. Nyugodtan kérj segítséget, de mielőtt elfogadod, mérlegeld, hogy a segítő szavai valóban rólad szólnak-e. Ha igen, vágj bele bátran!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Szerelmi életed izgalmasan alakulhat ezen a napon, amit nagyon megérdemelsz már. Ezen még az sem változtat, ha stabil párkapcsolatban élsz, ne ítélkezz magad felett azért, mert ártalmatlan flörtökbe bocsátkozol. Lehet erre van szüksége az önbizalmadnak, és a párod is rögtön érzékelni fogja. Akárhogy is legyen, legyél egyenes és őszinte.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Vannak napok, amikor jobban járunk, ha nem a támadásra, hanem a védekezésre rendezkedünk be, és ilyen ez a mai is. A külvilág ezen a napon sokszor sokkal ellenségesebbnek tűnhet, mint máskor, de te maradj higgadt. Ne bocsátkozz magyarázkodásba, de állj ki a határaid mellett, és ez eleid elismerését is elnyeri.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Mutass több törődést az iránt, akit szeretsz. A párkapcsolat kemény önismeret és tükör, de te készen állsz szembe nézni az igazsággal. Ehhez hozzátartozik az is, hogy néha könnyebb, máskor nehezebb. Ez ma talán nehezebb a megszokottnál, de ne feledd a híres prédikátor szavait: légy magad a változás, amit látni szeretnél a világban.

Skorpió (október 23. - november 22.)

A csütörtök teljesen átlagosan indul, már már unod a napi rutint, nem vársz ettől a naptól semmi izgalmat. Jól vigyázz, mert a végén még igazad lesz. Itt az ideje kirúgni a hámból, és olyan dolgokat tenni, amik alapján a legtöbb kollégád, ismerősöd, családtagod rád se ismerne. De ez is te vagy!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hajlamos lehetsz többet vállalni a kelleténél, ezért ma különösen kimerült lehetsz. Jobban tennéd, ha visszavennél ebből az óriási pörgésből, mert a végén az egészséged látja kárát, könnyen elkaphat egy őszi nátha. Ne feledd: holnap is lesz nap.

Bak (december 22. - január 20.)

Rendkívül kiélezett a helyzet a munkahelyeden. Ha veszélyben érzed az állásodat, az nem véletlen, de ezzel még jól is járhatsz. Néha le kell mondanunk valamiről, hogy helyet teremtsünk az újnak és a jobbnak. Minden változás egy új lehetőség reményét nyújtja. Lehet viszont, hogy csupán átmeneti lemondásra kényszerítenek a csillagok. Legyél türelmes, várd ki a végét!

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Tovább folytatódnak a nagy felelősséget jelentő döntések meghozatala. Ebben a nehéz időben se feledkezz meg a családodról, lehet váratlanul fogja őket érni a hívásod vagy a látogatásod, de örülni fognak neked, és a saját életedről is elterelik egy kicsit a figyelmedet, feltöltenek téged.

Halak (február 19. - március 20.)

Ma kissé nehézkesen indul a nap, de még a délelőtt folyamán olyan dolog történhet veled, amire nem számítottál. Ez teljesen újra írhatja a napodat, lehet jó, de lehet rossz is. Az biztos, hogy nem fogsz unatkozni, de ha mégis unnád magad, akkor valamit rosszul csináltál.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás