promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 18: a Bak és a Halak erősen erotikus jellegű kihívásokkal nézhet ma szembe, több csillagjegy is a félrelépésen gondolkozik
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a szerda igazán vadnak ígérkezik a legtöbb csillagjegy magánéletében, és mozgalmasnak a munkában. A Bak és a Halak különösen résen kell legyen, és számot kell vetnie a saját érzéseivel.

Kos (március 21. - április 20.)

Szíved lelked bele rakod a munkádba, rengeteget tanulsz és képzed magad, hogy egyre jobb legyél, sok mindent háttérbe szorítasz, hogy sikereket érj el. Ne feledd azonban, hogy ez csak az életed egyik része, gondolj a szeretteidre is, szükségük van rád.

Bika (április 21 - május 21)

Ajánld fel a segítségedet annak, aki úgy látod rászorul. Még akkor is, ha ebben a mostani időszakban te magad is számos problémával küszködsz. Meglásd, kifizetődő lesz, és segít rádöbbenni: nem vagy egyedül

Ikrek (május 22. - június 21.)

Szerdán izgalmas fordulatot vehet a napod második fele, de ehhez jó döntéseket kell. Más szóval: egyáltalán nem indul könnyen a nap, de szívós munkával átlendülhetsz a nehézségeken. Tartsd szem előtt, hogy csak azért, mert valami rosszul indult, még végződhet csodásan.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma különösen érzékeny lehetsz másokra, szinte olvasol a körülötted lévők energiáiban. Most sokkal könnyebben tudsz örömet okozni, de könnyen találkozhatsz óriási fájdalommal is. Ne ijedj meg tőle, fogadd be, éld meg, és hagyd tovaszállni. Megeshet, hogy ha ilyennel találkozol, még napokig veled marad az érzés.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ma igazi megfigyelő állapotba helyezkedhetsz, pedig inkább a cselekvés embereként ismernek. Az ember azonban mindig változásban van, és ez igaz rád is. Most olyan időszakod van, amikor inkább visszahúzódsz, és ez teljesen rendben is van. Ne ítélkezz saját magad fölött.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A szerelmi életed nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, komolyan elgondolkozol rajta, hogy esetleg félre lép. Nem vagy könnyű helyzetben, adj időt magadnak, mielőtt komolyabb elhatározásra szánnád magad. Feltétlenül legyél őszinte, ami nem könnyű.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ma rengeteg kitartásra lesz szükséged, de nem ott, ahol számítanál rá. A csütörtök könnyen olyan lehet, mintha egy fordított nap lenne, a megszokott dolgok könnyen a fejük tetejére állhatnak, ez azonban nem csak rosszat jelenthet. Ne feledd, holnap is van nap.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Ha szerdán úgy érzed, hogy betemet a munka, egyszerűen adj magadnak egy kis szabadidőt. Egy pillanatig ne foglalkozz vele, hogy mi lesz holnap, csak éld meg a pillanatot. Meglátod mennyire fel fog tölteni ez az aktív jelenlét, utána a nehézségekkel is sokkal könnyebben megbirkózol majd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A szerelmi életed régóta nem tapasztalt magasságokban szárnyal, és könnyen elbizonytalanodsz, hogy megengedheted-e mindezt magadnak. A csillagjegyed azt üzeni, hogy feltétlenül, csapj ki a hámból, ne szégyellj semmit, ez ma a te napod.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehéz dilemába keveredhetsz, ha nem jössz egyenesbe az érzéseiddel. A dolog erősen erotikus jellegű ráadásul, tehát óriási rajtad a felelősség. Adj magadnak időt, a racionális mérlegelés helyett ezúttal jobban jársz, ha elcsendesedsz, és a szívedre hallgatsz.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Szerdán fontos döntést kell hoznod, legalábbis könnyen előfordulhat, hogy a mai nap folyamán meghozott döntések utólag végzetesnek bizonyulnak. Előre semmit sem lehet tudni ugyan, de igyekezz végigpörgetni a lehetőségeket. A meditáció segíthet.

Halak (február 19. - március 20.)

Szerdán szokatlanul nagy szexuális étvágyat érezhetsz, amire a párod nem biztos, hogy vevő lesz. Erőszakosság helyett inkább legyél taktikus és türelmes, a megfelelő kitartással ma mégis célt érhetsz, mert a párodnak nem veled van problémája, hanem a saját életében küszködik valamilyen elakadással, amiről talán még egyikőtök sem tud. Beszéljétek meg.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás