promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Putyin brutális esésére? Oroszország elnöke is tud ám bakizni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyin anno igyekezett bemutatni mennyire fitt, de egy brutális esés lett a vége.

Sajnos tovább folytatódik a véres háború Oroszország és Ukrajna között. A két ország egyértelműen kijelentette, hogy a jelenlegi helyzetben egészen biztosan nem lesz semmilyen béketárgyalás közöttük.

A friss hírek szerint teljesen romba dőlt az az orosz katonai komplexum a donyecki Makijivkában, amely ellen újévkor indítottak rakétacsapást az ukrán erők. Tényleg nincsen megállás, mert az oroszok közben újra célba vették Kijev energetikai létesítményeit. Most újra sok helyen nem volt áram és fűtés sem a régióban. Az ukrán fővárosban, akárcsak Európa nagy részén most enyhe az idő, de érkezni fog a lehűlés.

Volodimir Zelenszkij továbbra is újabb sorozatos orosz rakétacsapások veszélyére figyelmeztetett mindenkit.

Ukrajna szerint Putyin a következő két hónap során támadást fog megkísérelni Ukrajna ellen északi irányból. Az orosz elnök állítólag olyan egységeket fog bevetni, amelyek tagjait az októberi részleges mozgósítás során hívták be, a kiképzésüket pedig igyekeztek minél gyorsabban elsajátítani.

Putyin az újévi beszédében mindenképpen harcot ígért a végső győzelemig. Az orosz elnök szerint az országa most alapozza meg a jövőjét a valódi függetlenségük felé.

Az orosz elnök magánélete továbbra is nagy rejtély. Putyin 1983-ban vette feleségül gyermekei anyját. Ljudmila 1985-ben Marija Putyinának, majd egy évvel később Jekatyerina Putyinának adott életet. Putyin és a felesége 2013-ban aztán elváltak, de az nem derült ki, hogy miért, szóval ott is maradtak a pletykák.

Annyi biztos, hogy Vlagyimir Putyin mindig is szerette megmutatni a világnak, hogy mennyire tettre kész. Most interneten ismét előkerült sok helyen az a videó, amin az orosz elnök egy hatalmasat esik a jégen.

Vlagyimir Putyin anno Szocsiban állt be a jégkorongozók közé. Az orosz elnök évről évre igyekezett megmutatni a fittségét. A gravitáció természetesen ugyanúgy hat az orosz elnökre, mint bárki másra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás