Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Árpa Attila felélte tartalékait, olyan nőt keres, aki eltartaná egy darabig

Árpa Attila felélte tartalékait, olyan nőt keres, aki eltartaná egy darabig

Élet

Árpa Attila felélte tartalékait, olyan nőt keres, aki eltartaná egy darabig

Élet

Promotions 14:14

A Nagy Ő főszereplője alaposan átverte az egyik lányt.

A Nagy Ő párkereső show magyarországi történetének legkülönösebb évadát éljük mostanság, abból a szempontból legalábbis mindenképp, hogy egy már korosodó, elvált, gyerekkel is rendelkező férfit választottak a főszereplőjének.

Az 51 éves Árpa Attila vajon mit adhat a kiválasztott hölgynek? Egyre többször terelődik erre a kérdés, a botrányhős Metta például kerek-perec kijelentette, hogy nem szeretne szülni, de hasonlóan gondolkodik a témáról a villa első csókját megkapó Timi is.

A kép a keddi adásban tovább árnyalódott, Árpa ugyanis egy meglehetősen meghökkentő dolgot árult el magáról. Az újabb rózsaceremónia előtt akadt pár lány, akivel még szeretett volna elbeszélgetni, vagy azért, mert eddig egyáltalán nem adódott erre lehetősége, vagy pedig azért, mert bizonytalan volt az érzéseit illetően.

Az első csoportba tartozott a folyton Mimivel lógó, 29 éves Fruzsi is, aki pontosan tisztában van a testi adottságaival, hiszen eddig még aligha láthattuk olyan ruhában, ami ne hangsúlyozta volna ki tekintélyes méretű, formás melleit.

Amikor Árpa kettesben beszélgetett vele, a férfi néha komolyan szólt hozzá, máskor pedig ugratta. Így nem lehet eldönteni, hogy őszintén mondta-e neki a következőket, amivel egy pillanatra alighanem a lányt is meglepte és elgondolkoztatta:

„Sokan azt gondolják rólam, hogy jól szituált vagyok, sok pénzem van, ez azonban csak félig igaz. Eléggé feléltem már a tartalékaimat, és egy olyan nőt keresek, aki konkrétan képes engem a következő egy-két évben eltartani”

– mondta komoly arccal Árpa, arra utalva, hogy a közeljövőben a forgatókönyvírásra szeretne koncentrálni, közben pedig az asszonykájának kellene fenntartania mindkettőjüket. Fruzsi azonban gyorsan vette a lapot, és nem rettent meg a burkolt szívatástól, hanem belement a játékba, és vállalta ezt az áldozatot is.

Az esti rózsaceremónián aztán bőven akadt izgulnivalója, mert az utolsók közt jutott virághoz. De végül megkapta, három lánynak azonban nála is jobban kellett aggódnia. Metta, Erika és Blanche közül vajon ki szerzi meg az utolsó rózsát? A szerdai (november 23.) adásból ez is kiderül.

Borítókép: TV2/A Nagy Ő - Bachelor

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria