promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő: ezekkel a lányokkal inkább büntetik Árpa Attilát, mint jutalmazzák, rettentően prosztó megnyilvánulásaik vannak
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lement a párkereső show második adása is, szűkül a mezőny.

Keretszűkítéssel kezdődött A Nagy Ő párkereső műsor ötödik magyarországi évada hétfőn. Az örökre szóló partnert kereső Árpa Attila rögtön 3 hölgyet hazaküldött, így már csak 16-an folytatták a versengést a szíve meghódításáért.

Szerencsére Metta maradt, a szőke közösségi média menedzser pedig folytatta az intrikálást, osztotta az észt és filozofált, például arról, hogy a gyermektelenek alighanem előnyt élveznek majd, amikor a végső választásra kerül sor az 50 éves lovagjuknál – persze ezt a számítást jócskán torzította a tény, hogy egyelőre maga Metta is az.

A bevezető nap bájolgása után egyébként a második adásban már kőkemény feladatok vártak a hölgyekre, akiknek a harcos amazon énjüket kellett elővenniük. Akadályversenyt rendeztek nekik a tóparton, amelyen a fekete topot öltő lányok a hajdani úttörőtáborokat idéző hangulatot varázsoltak az induláskor.

Négyfős csapatokba osztották őket, és Metta persze már jó előre temetni kezdte a saját esélyeiket – és ezúttal igaza is lett, mert a sárga mezesek Beatrix csúnya lábsérülése miatt az utolsó helyen végeztek. A kudarchoz azért Metta is hozzátette a magáét, csetlett-botlott az akadályok között.

Azt azért nem felejtette el hozzátenni, hogy a részleges ínszalag-szakadása miatt 6 hétre kidőlő Beatrixért nem különösebben kár, mert úgysem volt a hódolójuk esete.

A győzelmet Blanche-ék szerezték meg, így ők szereztek jogot arra, hogy este csoportos randin vegyenek részt Árpával. Ezen meglepően érzelmes húrokat kezdtek el pengetni a résztvevők, a férfi például elzongorázta egy saját számát, amelyet a válása ihletett, míg Blanche elárulta, hogy 10 éve egy szörnyű infarktus következtében váratlanul elvesztette a vőlegényét, így került most a párkereső műsorba.

Árpa így vele beszélt elsőként, és amíg kettesben félrevonultak, addig a többiek észrevették a vörös rózsát, amely nem véletlenül volt a közelükbe helyezve. A férfinak nyilvánvalóan annak kellett odaadnia az este végén, akinek védelmet kívánt nyújtani már jó előre, még az első rózsaceremónia előtt.

A négy hölgy közül Árpa – meglepő módon – a 40 éves Erikával került leginkább egy hullámhosszra, aki egyébként már a villába való megérkezésekor, country-szerelésbe öltözve is felkeltette az érdeklődését.

De meglepetést okozott neki Bogi, a 26 éves kutyakozmetikus is, aki annyira bántóan affektál minden megszólalása során, hogy lehetetlen szekunder szégyen nélkül végignézni. Végül róla is kiderült egy (nem is annyira apró) titok, miszerint külföldön, a vendéglátásban húzott le egy hosszabb időszakot, és akkor ott bizony „rosszlánnyá” vált – jelentsen ez bármit is.

A rózsát mindenesetre ő kapta a férfitól, amitől természetesen Erika teljesen ledöbbent. Miután azonban Árpa hozzátette, hogy annak adta a virágot, akit a leginkább meg akar védeni a rózsaceremónián, a produkciós asszisztens is megnyugodott.

Mindez azt jelentette, hogy Árpának annyira nem szimpatikus Bogi, hogy attól tartott, hirtelen felindulásból kivágná a rózsaceremónián, és ezt a spontán döntését kívánta a virág átadásával megelőzni. A lány azonban teljesen félreértette a helyzetet, fűnek-fának dicsekedni kezdett a villában a rózsájával, amivel inkább csak nevetség tárgyává vált.

A négy lánnyal való beszélgetés egyébként annyira indokolatlanul hosszú és elnyújtott volt, hogy a nézők alighanem többször is kísértést éreztek közben arra, hogy átkapcsoljanak a keszeghorgászat alapjaira, ami párhuzamosan futott egy másik csatornán.

A műsorvezető Lékai-Kiss Ramóna csak a műsor végén bukkant fel, mégpedig azért, hogy bejelentse az első rózsaceremónia közeledtét (kösz, ezt már sejtettük), amire alighanem a szerdán (november 16.) 21:20-kor kezdődő adásban fog sor kerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás