promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ő Bea nem szégyelli erotikus munkáját, Árpa Attilának is elmondta, miből keresi a kenyerét
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bea büszkén vállalja erotikus munkáját, ma sem csinálná másképp az életét.

A Promotions egyik olvasója hívta fel a figyelmet, hogy a Nagy Ő egyik szereplője, a magát szerénynek és visszafogottnak valló Bea pornográf oldalon tevékenykedik camgirl-ként, vagyis olyan tartalomgyártó, aki erotikus szolgáltatásokat nyújt online pénzért, jutalomért cserébe.

Miután fény derült a titokra, a Bors megkereste Beát, aki örömmel adott interjút a lapnak. Nem titkolta egy percig sem, hogy valóban erotikus munkát végez, de elmondása szerint akkor sem csinálna mást, ha újra kezdhetné. Bea néhány éve döntött úgy, hogy kipróbálja magát ebben a szakmában, amire az egyik barátnője hívta fel a figyelmét. Elmondása szerint eleinte nem hitt benne, de adott neki egy esélyt, és azóta is ezzel foglalkozik.

Eleinte nem merte elmondani a családjának, de aztán annyira megszerette ezt a munkát, hogy beavatta őket. Tisztában volt vele, hogy előbb-utóbb a Nagy Ő miatt is ki fog derülni, de ez sem zavarta.

„A műsorkészítők is elmondták, hogy ha az arcom feltűnik a képernyőn, akkor előbb-utóbb ez ki fog derülni. De ez másodlagos volt számomra... Így is vállaltam a szereplést, mert mindenképpen szerettem volna megismerkedni Árpa Attilával”

- mondta Bea, akinek éppen a camgirl-ös munkája miatt eddig nem volt szerencséje a szerelemben.

A Nagy Ő szereplője hozzátette, hogy bár a közvetlen környezetében senki sem bántja emiatt, az ismeretlen emberek gyakran támadják és elítélik.

„Senki nem tudhatja, hogy annak idején miért, milyen élethelyzetben vágtam ebbe bele. A műsor egy adott pontján egyébként Attilának is el fogom mondani ezt a kis "titkot", és a nézők is látni fogják, ő hogy reagál erre”

Bea egyébként sokat köszönhet ennek a munkának, hiszen nemcsak rendbe tudta hozni magát anyagilag, de sok jó embert is megismert, akikre azóta is barátként tekint. Azt mondta, ha újra kezdhetné az életét, akkor is ezt az utat választaná.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás