promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A formás brazil modell csőbe húzta a nős sztárfocistát: itt a baba!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az angol bajnokságban játszó férfi még a nászútján is a szeretőjével sms-ezett.

Az angol első osztályú bajnokságban rúgja a bőrt az a sztárfocista, aki tavaly apa lett. Pedig a Premier League-játékos nős, de egy meggondolatlan kaland most alighanem veszélybe sodorja a házasságát is.

A 33 éves Jacqueline Sousa brazil származású, de jó ideje Európában él már. Jelenleg Milánóban dolgozik hoszteszként, így gyakran kísérget gazdag és befolyásos embereket. Így töltött el sok-sok forró éjszakát az egyelőre meg nem nevezett focistával is, aki nős ember létére félig-meddig nyíltan is felvállalta alkalmi partnerét.

„Azt mondta, hogy szeret, és biztosított róla, hogy a nemrég kötött házassága semmit sem jelent”

– mondta el a mutatós és kissé naiv hölgy a The Sun című brit bulvárlapnak. Minden megváltozott azonban, amikor Jacqueline bejelentette a férfinak, hogy terhes. A sportoló eleinte nem akarta elismerni, hogy a baba tőle van, hiszen az jelentős anyagi és erkölcsi kötelességekkel járt volna a részéről.

Fotó: Jacqueline Sousa

Mostanra azonban odáig jutott az ügy, hogy a focista hajlandó elvégezni az apasági tesztet. A kislány immár 14 hónapos, ideje tehát valamerre lépni. Az eset pikantériája, hogy nemrég megszólaltatták ennek kapcsán a közelmúltban Angliába igazolt Cristiano Ronaldót is.

A portugál csillag jól ismeri a brazil modellt, és természetesen tudja, ki az érintett játékos, de nyilván nem árulja el. Ez azonban nem marad sokáig rejtve a nagyközönség előtt, hiszen a teszt elvégzése, illetve a bírósági tárgyalás nagy port fog felverni.

Jacqueline elmondása szerint szeretője még a legénybúcsújára is meghívta, sőt rendszeresen sms-ekkel bombázta, amikor a nászútján volt újdonsült feleségével. A brazil hölgy különösen bosszantónak tartja, hogy az állandó kicsapongások mellett az illető példás családszerető embernek mutatja magát a sajtóban.

A brit újságírók egyelőre nem vállalkoznak a sportoló nevesítésére, de annyi tény, hogy több PL-játékos is tavaly esküdött örök hűséget párjának. Közéjük tartozik Joel Matip (Liverpool) és Jordan Pickford is (Everton), ám az igazi név felbukkanására egy kicsit még várnunk kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás