promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árulás? Guardiola gyönyörű lánya az ellenfél játékosával szűrhette össze a levet
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Tottenham focistáját nemrég dobta a barátnője, és érdekes helyen talált vigaszt.

A sztáredző Pep Guardiolának mostanában nemcsak arra kell ügyelnie, hogy a Manchester City minél jobb eredményeket érjen el az angol első osztályú fociligában, hanem arra is, hogy szépséges lánya tisztességes fiút találjon maga mellé.

Maria már 20 éves, és a napokban Dele Allival látták kijönni egy londoni Starbucks kávézóból. A 25 éves srác a Tottenham Hotspur középpályása, vagyis a pályán Guardiola ellenfele, de ez aligha jelenthet gondot az udvarlás során.

Fotó: Profimedia

A párocska egyébként nagyon jól titkolja kapcsolatát, hiszen az angol sajtónak öt hónapja sikerült egy csókjukat megörökíteni, azóta viszont most látták őket ismét együtt. Dele Alli februárban szakított modell barátnőjével, akivel öt évig járt.

A középpályásnak a csapatánál sem megy mostanában túl jól, ráférne tehát már egy kis boldogság. Egy szemtanú szerint közösen ültek be egy kocsiba, majd sebesen elviharzottak.

Maria már nem kislány, jelenleg egyetemre jár, megvan a maga saját élete. Ennek ellenére a sajtó természetesen kíváncsi lett volna rá, mit szól Guardiola a bimbózó románchoz, de az edző szóvivője ezt az ügyet nem kommentálta.

A sztárpár áprilisban jöhetett össze, akkor látták őket csókolózni egy bárban. Nem különösebben törődtek azzal, hogy ezt bárki láthatja, azóta viszont eltűntek szem elől. A focista korábban állítólag a Raya nevű randioldalon keresgélt, de végül máshol talált lányt maga mellé.

„Dele lelombozottnak tűnt, de végre túllépett azon, hogy sok év után elhagyta őt Ruby Mae. Dele és Maria fiatalok, szabadok és szinglik. Ki tudja, hová vezet ez?”

– tette fel a nagy kérdést egy névtelenül nyilatkozó ismerősük. A lány állítólag egyelőre azt meséli a barátainak, hogy a focista is csupán egy haver, de a csókok azért ennél többet sejtetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás