promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány van készülőben: a brit sztárfocista izgalmas lányra vetette ki a hálóját
Borítókép:  Profimedia / Love Island
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Grealish egyértelmű érdeklődését fejezte ki a Love Island szőkesége iránt, pedig van barátnője.

Elkezdődött az angol labdarúgó-bajnokság, vagyis a Premier League, ám a focistáknak továbbra is van idejük arra, hogy aktívak legyenek a közösségi médiában. A liga jelenlegi legdrágább játékosa, Jack Grealish például a Love Island (Szerelem Sziget) című valóságshow egyik hölgy szereplőjének szexi bejegyzését lájkolta.

A sportoló nemrég kereken 100 millió fontért igazolt az Aston Villától a Manchester City szupercsapatához, ami egyetlen játékosra vonatkoztatva minden idők legnagyobb költését jelenti a szigetországban.

Grealish egyelőre feleség nélkül (de nem társtalanul) tengődik a világban, talán ezért is vette jobban szemügyre a realityben szereplő Lillie Haynes-t. A szőkeség állítólag a fellegekben járt, amikor megtudta, hogy a sztárfocista lájkolta a bejegyzését az Instagramon, még ha utána a férfi gondosan ki is törölte.

A 26 éves sportoló érdeklődése azonban így is nyilvánvaló a 22 éves szépség iránt. A show után vajon újabb álompár kialakulásának lehetünk szemtanúi? A kérdés azért is pikáns, mivel a Love Island legfőbb célja, hogy a szigeten lévő lányok és srácok örökre szóló párt találjanak maguknak.

Grealish jelenlegi barátnője a modell Sasha Attwood, aki valószínűleg nincs elragadtatva attól, hogy talán küszöbön áll a lecserélése. Márpedig a focista állítólag nem spórolt a szívecske ikonnal Lillie egyik bikinis fotója kapcsán, amelyet a lány július 26-án posztolt.

A szőkeség abban reménykedik, hogy egy nap majd rá tud kérdezni az ellentmondásos viselkedésre a focistánál, vagyis nem zárkózik el a személyes találkozástól. Lillie azért is lehet lelkes, mert a szigeten éppen most kellett csalódnia a Liam nevű srácban, aki egyelőre mást választott helyette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás