promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az angol válogatott játékosának mozdulatát rengetegszer fogják ismételni a tévék
Borítókép:  DURSUN AYDEMIR / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol válogatott és az Aston Villa futballistáját sokán világsztárnak tartják. A 25 éves Jack Grealish Belgium ellen bizonyította kivételes helyzetmegoldó képességét, technikai tudását. 

„Öröm volt nézni. A legjobb játékos volt a pályán. Klasszis teljesítmény”

– ezt Jamie Redknapp korábbi Premier League-játékos, a Sky Sports szakértője mondta az angol válogatott játékosáról, Jack Grealishről. Az Aston Villa 25 éves játékosa először kezdett tétmérkőzésen a válogatottban, s a Belgium elleni, 2-0-ra elveszített Nemzetek Ligája találkozó egyik legjobbja volt. (Egyúttal érdemes úgyis tekinteni rá, mint a közeljövő angol nemzeti csapatának meghatározó tagjára – Jadon Sanchóval és Jude Bellinghammel együtt.)

„Egyszerűen imádtam. Ez az, amire vártam. Ezek azok a meccsek, amikről álmodtam. Úgy nőttem fel, hogy az angol válogatottban akarok játszani. És mindenki, aki ismer, tudja, hogy imádok focizni”

– mondta Jack Grealish a belgák elleni meccset követően.

Aki azt is elárulta, hogy a mérkőzés előtti 24 órában a kedvenc játékosairól, De Bruynéről, Coutinhóról nézett videókat, olyanokról, akik olyan pozícióban játszanak mint ő. A sokak által már most világsztárnak tartott labdarúgó a találkozón pedig újfent bizonyította kivételes helyzetmegoldó képességét, technikai tudását. 

Alább pedig a Belgium elleni meccsen mutatott megmozdulásai láthatók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás