promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titok, hogy ki ajánlott 18 milliót ennek a nőnek egyetlen éjszakáért
Borítókép:  mym.fans/Nathalieandreani
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az biztos, hogy a világon mindenki ismeri, de a sajtó egyelőre nem tudta leleplezni.

Napok óta azt találgatja a francia sajtó, ki lehetett az a válogatott labdarúgó, aki 50 ezer eurót (mintegy 18 millió forintot) kínált fel egyetlen forró éjszakáért a médiaszemélyiség Nathalie Andreani részére.

Az 51 éves hölgy diszkrét, nem árulja el titkát, pedig a közösségi médiában megosztott képeit tekintve nem különösebben szégyellős. Regisztrált az erotikus tartalmakat kínáló OnlyFans oldalra is, ahol némi fizetség ellenében bárki gyönyörködhet a bájaiban.

Nathalie a francia Public magazinban robbantotta a bombát, abban kotyogta ki, milyen ajánlatot kapott az OnlyFans oldalon. Ott már közel 90 ezer követővel rendelkezik, ami elég tisztességes bevételt hozhat számára.

„Rengeteg szemtelen felkérést kapok, nemrég például egy focistától is. 50 ezer eurót ajánlott, hogy töltsek vele egy éjszakát. Több okból is visszautasítottam, teljesen sokkolt a dolog. Kár, mert ha nem aláz meg a pénzzel, akár össze is ismerkedhettünk volna”

– osztotta ki névtelenül a sztársportolót. A hölgy egyébként valóban nem szégyellős, ha a szexuális élete kiteregetéséről van szó, áprilisban például egy tévéinterjúban világossá tette, hogy randizott már huszonéves srácokkal is.

„Ötven éves vagyok és szexuálisan érett. Élvezem ezt az állapotot, szívesen fedezek fel olyan dolgokat, amelyeket korábban elmulasztottam. Odafigyelek a testemre, így nincsenek gátlásaim, amikor ágyba bújok egy férfival”

– jelentette ki magabiztosan Nathalie, akinek egyébként huszonéves lányai vannak, jól ismeri tehát azt a korosztályt. Nehéz elhinni róla, hogy 7 évig szingli volt, ezért valóban úgy érezheti, hogy sok mindent be kell pótolnia az életében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás