promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Perverz ajánlatok miatt döntött mellkisebbítés mellett egy tini lány
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A plasztikai műtét után sokat javult az önbecsülése, és a hátfájása is elmúlt.

Az amerikai Lilli Maki mindössze 18 éves, de tavaly már túlesett egy mellméret-változtató plasztikai beavatkozáson. Sokakkal ellentétben ő azonban nem nagyobb, hanem kisebb cickókat akart magának, és erre alapos indoka is volt.

Miután a 28EE méretet műtéttel 28B-re csökkentették, a lány – mint azt a The Sun újságnak elmondta – testi és lelki egészsége is sokat javult. Korábban ugyanis rengeteg csípős megjegyzést kapott, illetve az idősebb fickók figyelmét is rendszeresen felkeltette. Kiskorúként még ötvenesektől is kapott kéretlen ajánlatokat.

Fotó: Lilli Maki

A nagyméretű mellek nyak- és hátfájást is okoztak Lilli számára, és a szüleit alighanem ez győzhette meg arról, hogy végre kell hajtani a 10 ezer dolláros plasztikai beavatkozást. A sebészek közel 7 kg tömegű zsírt távolítottak el, ami egy csapásra rengeteget javított a tini önbecsülésén.

„Teljesen új embernek érzem magam, szó szerint nagy súlyt vettek le a vállamról”

– áradozott a lány, aki az utóbbi egy-két évben már gusztustalannak érezte a testét. Most már a sportot is kiválóan bírja, a futáshoz sem kell speciális melltartót viselnie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás