promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne törődj bele a vereségbe, hanem támadj fel
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha nem is indult jól a hét, még tudsz rajta változtatni. Lássuk, hogy mit jelez a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Az álmaidnak fontos jelentése lehet a jelenlegi időszakban. Figyelj rájuk, mert a belső igényeidet jelzik. Olykor nehéz ezeket összerakni, tényleg olyan, mint valami bonyolult puzzle, de megéri vele foglalkozni. Ne hanyagold el önmagad, mert akkor könnyen depresszióba eshetsz. Nem lehet minden tökéletes, de te igyekezz a legjobbra törekedni mindenben.

Bika (április 21. - május 20.)

Most egy meglehetősen szerencsés időszak következhet. Ez kapcsolatba hozhat téged olyan emberekkel, akik a jövőben a segítségedre lehetnek. Hallgass az ösztöneidre, mert ma ezzel meg tudod oldani a bonyolultabb problémákat, amik eléd kerülnek. A szerelemi életedben is pozitív változás jöhet, ha engedsz neki.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagy változás várhat rád a karrieredben, és fentebb léphetsz egy fokkal a ranglétrán. Mindenképpen használd ki az eléd kerülő lehetőségeket, még ha úgy is látod az elején, hogy nehéz őket kivitelezni. Jelenleg pozitív energiákat sugároznak feléd a bolygók. El tudsz rendezni egy olyan vitát is, ami régóta húzódik.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet sokan lehurrogják a rendhagyó ötleteidet, de nem biztos, hogy rossz úton jársz. Jobban kell bíznod magadban – ne hagyd, hogy bárki letörje a lelkesedésedet. A bolygók is arra ösztönöznek, hogy vállalj be szokatlan dolgokat. A nyitottságod miatt új ismertségekre tehetsz szert, akik megadhatják a kezdő lökést.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma semmiképpen sem szabad kockáztatnod. Támaszkodj a rutinodra, és legyél biztonsági játékos. Akadhatnak olyan szituációk, amikor úgy érezd, hogy rizikót kell vállalnod, de hidd el, hogy ez csak rosszul sülhet el most. Összpontosíts a feladataidra, és legyél túl minél hamarabb ezen a napon. Este nem árt, ha teljesen kikapcsolod az agyad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szeretet lehet ma a jelszavad. Jó hangulatot tudsz teremteni magad körül, amit a környezeted nagyon tud élvezni. Ne engedd, hogy a negatív emberek megpróbáljanak lehúzni a mélybe. A mai küldetésed az öröm befogadása. A munka vagy a feladataid után tegyél meg valami olyat, amit már régen akartál és fel tud villanyozni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma egy olyan nap jöhet, ami új utakat nyithat meg előtted. A bolygók kellő energiát biztosítanak, hogy valami újat vigyél az életedbe, vagy végre elhagyd valamelyik rossz szokásodat. Ha belevágsz ebben, akkor az rövid időn belül meg fog térülni. Közben ne feledkezz meg a problémákról – ne söpörj semmit a szőnyeg alá, hanem igyekezz azonnal megoldani.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerencse kedvez a bátraknak, és te sem vagy kivétel. A fokozott magabiztosságod segíthet megoldani sok olyan problémát, ami eddig a fiók mélyén lapult. A kreativitásod most igazán felerősödhet, ha teret engedsz neki. Ne kerüld most a reflektorfényt, hanem engedd, hogy teljesen rád irányuljon. Jelenleg te tudod magadat a legjobban motiválni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mindannyiunknak szüksége van valakire, akire néha támaszkodhat. Neked most egy olyan barát lehet az, aki mindenben megért. Ha nyomja valami a szívedet, akkor mindenképpen ki kell adnod magadból. Ez a személy felnyithatja a szemedet egy olyan dologban, amit egyedül elég nehezen tudsz átlátni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha javítani akarsz a helyzeteden, akkor picit jobban mozgásba kell lendülnöd. Nem érzed olykor úgy, hogy egyhelyben topogsz? A lendület elvesztése most nagy károkat okozhat, szóval fel kell ébredned. A kommunikációban is óvatosabbnak kell lenned. A jelenlegi bolygóállás miatt indulatosabb lehetsz. A türelmedre nagy szükség lesz, ha túl akarod élni ezt a napot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Olykor nagyon mélyponton van a biztonságérzeted. Valahogy vissza kell szerezned a magabiztosságodat, mert új lehetőségek kerülhetnek eléd, amiket muszáj leszel kiaknázni. Nehezebben tudod megemészteni a nagyobb problémákat, de a kreatív elméddel simán meg tudod őket oldani. Most bátornak kell lenned!

Halak (február 20. - március 20.)

Eljött az a pont, amikor nem szabad megfogadnod mások tanácsát, mert teljesen rossz útra fognak terelni téged. Bízz magadban, mert nagyon jók a meglátásaid. Ma különösen tisztán látod át a problémákat, és olyan szintre juthatsz, hogy még másoknak is tudsz segíteni. Kommunikálj bátran, valamint határozottan, és akkor így egy igazán szerencsés napot zárhatsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás