promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: rejtett veszélyeket tartogathat ez a hét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt mindenre felkészülnie a csillagjegyednek – mutatjuk, hogy mit hozhat a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A kommunikációd most sokkal gördülékenyebbé válhat. Meg kell mutatnod magad, különben olyan emberek fognak a háttérbe szorítani, akik alapból nem érdemelnék meg a figyelmet. Ezen a héten az érzelmeid helyett érdemes a logikádat használnod. A hétvége előtt sok hosszú távú projektet tudsz befejezni, szóval legyél szorgalmas, és ne akarj lustálkodni. A siker a te kezedben van!

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit elszaladhatott veled a ló költekezésben az utóbbi időben. A júliust igyekezz úgy indítani, hogy jobban odafigyelsz erre. Vannak remek megtakarítási stratégiáid, de nem mindig akarod ezeket használni. Ne tervezz most új kalandokat, mert vannak tervek, amiknek már rég pontot kellett volna tenned a végére. Előbb ezekkel végezz, aztán jöhet a következő szint.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás segíthet neked az újrakezdésben. Az új hónap rengeteg lehetőséget rejt magában, amiket fel kell tudnod fedezni. Ha nem használod ki őket, akkor az esélyed a szebbre valamint a jobbra el fog veszni. Az energiáid meglesznek ahhoz, hogy újra növekedni kezdj. Ez egy jó alkalom az élet egyik szakaszából a másikba való átmenet megkezdéséhez.

Rák (június 22. - július 22.)

Továbbra sem szabadna túlhajtanod magad. A kánikula igazán megviselt, és előfordulhat, hogy az energiáid nincsenek még teljesen feltöltve erre a hétre. Szükséged van a pihenésre. Ha nem éppen a szabadságodat töltöd, akkor mindenképpen regenerálódj esténként. Most főleg olyan programokat szervez, ami neked tetszik.  Nagyon figyelj az álmaidra: fontos üzeneteket hordozhatnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most néhányszor tüzes hangulatba kerülhetsz, és a héten lesz olyan, amikor nem fogod tudni elkerülni, hogy megbánts valakit. Figyelj erre, de ha nem is sikerül, akkor az a legjobb, ha azonnal bocsánatot kérsz. A rutinod remekül fog működni, és visszaszerezheted sok mindenben az irányítást. Ne legyenek kifogások, ha valamilyen merész lépést kell tenned, mert csak így haladhatsz a győzelem felé.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók segítenek abban, hogy jobban kommunikálj a környezeteddel. Ha ügyesen használod ezt, olyan embert is le tudsz venni a lábáról, aki esetleg a legtávolabb áll tőled gondolkodásban. Tegyél is meg mindent annak érdekében, hogy elsimítsd az esetleges félreértéseket. Akkor tudsz rendesen haladni, ha nyugalom van körülötted. Ne is engedd, hogy éles viták alakuljanak ki a közeledben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kissé zavartan indulhat a heted, főleg akkor, ha nem tudtad rendesen kipihenni magad. Az agyad kedden már teljesen felszabadulhat. Kell is, mert a bolygók jelzése szerint sok problémát kell megoldanod. Előfordulhat az is, hogy már kiment a fejedből pár dolog. Hétvégén mindenképpen ki kell mozdulnod, mert fontos emberekkel ismerkedhetsz meg. A kívánságok talán most a hét zárásakor valóra is tudnak válni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha van párod, akkor nagy lehet köztetek a feszültség ezen a héten. Igyekezzetek megbeszélni a problémákat, és ne söpörjetek mindent a szőnyeg alá. Szingliként oda kell figyelned, mert egy olyan ember tűnhet fel az életedben, aki csak ki akar használni. Ne engedd, hogy a rózsaszín köd elvegye az eszedet. Ezen a héten akkor tudsz könnyen haladni, ha előre megtervezel sok mindent.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A személyes kapcsolataid elkezdhetnek stabilizálódni. Hagyd abba a harcot a riválisaiddal, és állapodjatok meg valahogy. Tedd félre az egód, és ha muszáj, akkor kommunikálj türelmesen a béke érdekében. A pénzügyeidet nem ártana komolyabban venned. A bolygók váratlan kiadást jósolnak, amire fel kell készülnöd. Közben legyél nyitott az új ötletekre, sőt változtass a stílusodon is, ha kell.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy érzed olykor, hogy teljesen lemerültek az energiáid. A napok óta tartó lomha érzés után végre visszatalálhatsz önmagadhoz. Persze ne várd rögtön, hogy mindent megoldasz mosollyal az arcodon, de a teljesítményed fokozatosan javulni fog, és nemsokára a csúcson lehetsz. A jelenlegi bolygóállás nem fog segíteni abban, hogy új dolgokba vágj bele, de a régi projekteket végre be fogod tudni fejezni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez most a te heted lehet. A bolygók sugározni fogják az energiát feléd. Még ha meg is visel a meleg, a kreativitásod a csúcsra tud pörögni. Élvezd az életet, és mindazt, ami örömet tud okozni neked. Fokozottan előfordulhat, hogy többet akarsz néha egyedül lenni, és a saját kis világoddal foglalkozni, de ezt a környezetednek meg kell értenie. Ha megkapod a szabadságod, akkor semmi probléma nem lesz.

Halak (február 20. - március 20.)

A szerelem a levegőben van. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor mindenképpen ki kell mozdulnod. A jelenlegi bolygóállás segít abban, hogy le tudd venni a lábukról az embereket. Most ha segítesz másoknak, akkor sokkal jobban érezheted magad. Ez azért is jó, mert ezeket kamatostul vissza fogod kapni, szóval a nagylelkűséged kifizetődik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás