promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vércsoport horoszkóp: a véredben meg van írva a jellemed, nézd meg!
Borítókép:  Davidwolfe.com
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vércsoportod alapján elmondjuk, hogy milyen vagy. Igazak rád a felsoroltak?

Japánban úgy tartják, hogy a különböző vércsoportok az ember személyiségének fontos mutatójaként szolgálhatnak. Ráadásul a japán emberek nem csupán hiszik, hogy az ember vére segít meghatározni a személyiségében rejlő jellemvonásokat, hanem piszkosul komolyan is veszik.

Te ismered a saját vércsoportodat?

Ha igen, akkor tudd meg, hogy mi csörgedezik az ereidben, és keresd meg a rád vonatkozó jellemzést.

A-s vércsoport

Az A vércsoport tagjainak oszlopos jellemvonása az eredményorientáltság és a szépség, valamint a szorongásra való hajlam és a túlzott makacsság.

Ezenfelül az A vércsoporttal megáldott emberek szeretik rendben tudni a dolgaikat. Ádáz ellenségük a stressz, nehezen birkóznak meg vele. Jót tenne nekik, ha néha elhesegetnék a dacos kedélyállapotukat és könnyebben kötnének kompromisszumot. Épp ezért nagyon megbecsülik a másokkal való harmóniát.

Japánban a hivatalos teória szerint az A vércsoport jellemzőinek gyökerei a mezõgazdaságban ügyködő emberekben sarjadtak egykoron. Úgy gondolják, hogy a gazdasági életben való aktív részvétel fejlesztette ki a vércsoportra jellemző személyiségjegyeket. 

B-s vércsoport

A B vércsoportba tartozók rendkívül kreatív és szenvedélyes emberek,

ám ezen tulajdonságok mellett kifejezetten önzők, és nem kenyerük az együttműködés sem. A kíváncsiság szinte minden esetben nagy lángon ég bennük, ám hajlamosak hamar elveszteni az érdeklődésüket.

Felelőtlenségük valószínüleg a nagy kalandvágyukból fakad. Meglehetősen határozatlanok és kiszámíthatatlanok. Szerencsére a B vércsoporttal rendelkező emberek általában nagyon jókedvűek és vidámak, így mások kifejezetten keresik a társaságukat. Japánban a B vércsoportú egyéneknek van a legrosszabb hírük. 

AB-s vércsoport

Az AB vércsoporttal születtek között rendkívül sok a tehetséges ember, akik igazán összetett személyiséggel rendelkeznek. Összetettségük a vércsoport kevertségéből adódik.

Kissé különcök és sajnos meglehetősen hajlamosak a kétszínűségre is.

Jellemző rájuk az elzárkózás, így nehéz őket kiismerni. Fölötébb feledékenyek, és egy hangyányit határozatlanok is. Titokban meglepően érzékenyek. Mélységesen lojálisak és igazán jó barátokká válhatnak, abban az esetben, ha a bizalom kölcsönös. 

0-ás vércsoport

A 0-ás vércsoport képviselőit bájos és laza aura körvonalazza. A remek vezetői képességüket azonban beárnyékolja a pontatlanságuk és az érzéketlenségük. A 0-ás vércsoportú emberek hihetetlenül optimisták is egyben. Képesek egymagukban az optimizmusukat egy egész csoportnak átadni. Persze, ez akkoris igaz, ha épp rossz kedvük van. Hihetetlenül rugalmasak, így könnyű velük együttélni vagy munkálkodni.

Viszont érdemes velük vigyázni, mert egy-egy konfliktus során meglehetősen könyörtelenül lépnek fel.

Rossz tulajdonságaik közé tartozik még a féltékenység és az arrogancia is. Erős akaratukat a finom romantikára hangolt lelkük töri meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás