promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Agymenők már évekkel ezelőtt megjósolta, hogy 2020-ban itt a világvége?
Borítókép:  Agymenők / imdb.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók egy elég durva dologra lettek figyelmesek, ugyanis az Agymenők intrója sokak szerint még prófécia is lehet.

A 2007-ben indult Agymenők az évek alatt minden idők egyik legnépszerűbb vígjáték sorozata lett, hiszen rengeteg embert szórakoztattak Sheldon, Leonard, Penny, Raj, Howard, Bernadette és Amy kalandjai. A széria 12 évad után, 2019-ben ért véget, és nem azért, mert jelentősen esett volna a nézettség, hanem azért, mert a Sheldont alakító Jim Parsons már nem akarta folytatni a munkát.

Elképesztően sok rajongóval rendelkezik a széria, most viszont a Metro értesülései szerint egy elég furcsa, sőt, mondhatni hátborzongató dolgot vettek észre.

Az Agymenők jól megszokott bevezetője ugyanis egészen az ősrobbanástól meséli el a világ történetét, ami az ott látható skála szerint csupán 2020-ig tart.

Sokak szerint ez azt jelenti, hogy a tudósokkal és kutatókkal folyamatos kapcsolatban álló készítők már évekkel ezelőtt tudták, hogy idén eljön a világvége, és a mostani koronavírus-járvány miatt páran határozottan hisznek is ebben, és nem csupán egy véletlen egybeesést látnak bele.

Persze erre nincs semmilyen bizonyíték, szóval nem ajánlott próféciaként tekinteni a dologra, de az külön érdekfeszítő, hogy a 2019-ben leadott sorozatfinálé után 2020 az első év, mikor nincs új Agymenők epizód, szóval ezzel akár a saját vesztüket is előre megjósolhatták.

Kérdés, hogy mennyire hisz az ember ilyesmiben, mindenesetre valóban érdekesnek mondható a felvetés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás