promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus főnyeremény a Hatoslottón, több mint ezermillió forint volt a tét vasárnap délután

Gigantikus főnyeremény a Hatoslottón, több mint ezermillió forint volt a tét vasárnap délután

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Lottó
Kategória fejléc
Promotions

Nem csak az Ötösön lehet nagyot kaszálni, itt ráadásul csak 45 szám van.

Habár az elmúlt hetekben a tavasz óta halmozódó Ötöslottón van a legnagyobb hangsúly, ahol mostanra már elérte az abszolút rekordot jelentő 6,525 milliárdos főnyereményt, azért a hatosra is érdemes egy pillantást vetni, hiszen itt is egyre busásabb összeget ér a telitalálat, ezen a vasárnapon már 1,14 milliárd forintot lehetett.

A magyar Hatoslottó 1988 óta működik, és a második legnépszerűbb lottójáték Magyarországon az ötös után. Az esély arra, hogy valaki mind a hat számot eltalálja, 1:8 145 060, ez jóval kecsegtetőbb, mint az ötöslottó nyerési esélye, ahol 1:43 millióhoz ugyanez az arány. Emellett a hatoson is találkozhatunk hatalmas nyereményekkel, a legnagyobb nyereményt 2021-ben érte el a játék, 3165 millió forintot vihetett haza akkor egy szerencsés nyertes.

Természetesen ez a lottófajta is játszható saját és gépi számokkal egyaránt, a szelvényt pedig akár 5 hétre is feladhatjuk. Emellett van kombinációs játék is, amelyben több számot is megadhatunk, mint amennyi egy alapjátékban megjátszható. Ebben az esetben fix és kombinációs számokat kell megjelölni. A kombinációk mindegyikében szerepelni fognak a választott fix számok, a fennmaradó helyeken pedig a kombinációs számok szerepelnek az összes lehetséges módon.

Okoskombinációval is próbálkozhatunk a Hatoslottón, itt is több számot adhatunk meg, mint amennyi egy alapjátékban megjátszható, de itt csak kombinációs számokat jelölhetünk. Ki kell választani azt a főnyeremény alatti nyerőosztályt, amivel már elégedett lenne a játékos (garantált találat) és meg kell választani azt a feltételt (eltalálandó számok), amivel ezt el akarják érni.

„Azt is neked kell eldönteni, hogy hány számmal akarsz játszani (kombinációs számok), ami akár 24 darab is lehet. A kombinációs játékkal ellentétben itt nem generáljuk le az összes lehetséges alapjátékot kombinációs számaidból, hanem azoknak csak egy részét, ami megfelel az általad választott paraméternek és amivel a feltételek teljesülése esetén elérhető legalább a garantált találat. Emiatt az okoskombinációs játék ugyanannyi kombinációs szám esetében olcsóbban játszható a kombinációs játéknál”

– írja tájékoztatójában a Szerencsejáték Zrt.

Gigantikus főnyeremény

De most koncentráljuk az e heti sorsolásra, ami szokásos módon a Dunán volt követhető, most vasárnap pedig az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

7, 12, 26, 37, 38, 39, 

Mint ahogy azt a sorsolás után azonnal bejelentették, ezen a héten sem volt telitalált, így a következőn már 1275 millió forintért lehet töltögetni a szelvényeket!