promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Al Pacino 83 évesen is fess, igazi világsztár klipjében szerepel a legendás színész
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Al Pacino-t még a barátnője is elkísérte a forgatásra.

Kevés olyan legendás színész van ezen a bolygón, mint az Oscar-díjas Al Pacino, hiszen ő egy annyira tehetséges ember, hogy jelenleg is színészpalánták ezreit inspirálja az eddigi alakításaival. Olyan klasszikusokban láthattuk őt, mint például A Keresztapa-trilógia, Szemtől szemben, A sebhelyesarcú, Carlito útja, Az ördög ügyvédje, Serpico vagy a Fedőneve: Donnie Brasco.

Igazi világszenzáció volt, mikor nemrég kiderült, hogy Al Pacino sokak meglepetésére 83 évesen ismét édesapa lett, ugyanis megszületett a 4. gyermeke az éppen aktuális párjától, a nála 54 évvel fiatalabb producertől, Noor Alfallah-tól, akivel elvileg az óriási korkülönbség mellett is nagyon boldogok együtt, megtalálták egymásban az igazit – bár kapják rendesen a beszólásokat a kommentelőktől.

Al Pacino nemrég egy igazán érdekes projektet vállalt el, ugyanis elvileg Bad Bunny legújabb klipjében fog szerepelni, ami egy gengszter történet lesz az eddigi információk szerint, szóval érthető, hogy miért pont ő kellett a világsztár előadónak.

A minap New Yorkban készültek friss felvételek a forgatáson Al Pacino-ról és a szerelméről. A színész nagyon elegáns volt, öltönyben flangált, és remekül nézett ki, látszik rajta, hogy még mindig tele van energiával és ég benne a vágy, hogy alkosson, forgasson – itt lehet megtekinteni az imént említett lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás