promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikini Barbie: Margot Robbie fürdőruhás képei beterítették az egész internetet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barbie sztárjáról, Margot Robbie-ról rengeteg bikinis lesifotó készült.

Margot Robbie 2013-ban, A Wall Street farkasa című Leonardo DiCaprio filmmel robbant be a köztudatba, onnantól kezdve pedig nem volt megállás, Hollywood egyik legnagyobb sztárja lett belőle az utóbbi években. Érthető, hiszen Martin Scorsese fantasztikus alkotásában annyira bevállalós volt a színésznő, hogy szinte egyik pillanatról a másikra modern szexszimbólummá vált.

Margot Robbie az Öngyilkos osztagból ismert Harley Quinn-ként többször is elvarázsolta a globális közönséget, de tavaly se a Babylon, se az Amszterdam című filmje nem teljesített jól, sőt, eléggé meg is buktak, így komoly törést szenvedett a karrierje – de mindenki tudta, hogy idén van egy nagy dobása, ami valószínűleg óriásit fog szólni, és végül így is lett, ő pedig fent maradhatott a trónon.

Július 20-án mutatták be Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével a Barbie-t, ami akkora siker lett, hogy az valami egészen elképesztő. A közönség és a kritikusok is imádják, ráadásul rengeteg pénzt termel a mozikban, így a színésznő pályafutásának eddigi legnagyobb sikere lett a népszerű játékbabán alapuló alkotás, aminek mindenkit sikerült rendesen meglepnie.

Margot Robbie továbbra is rendkívül felkapott, így nem csoda, hogy sorra kerülnek elő róla a fürdőruhás, bikinis lesifotók. Alábbi galériánkban most bárki megcsodálhatja őket – az alábbi felvételek bizonyítják, hogy valóban Margot Robbie minden idők egyik legszebb színésznője:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás