promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egész világ láthatta Margot Robbie meztelenkedését, a Barbie sztárja mindenét feltárta a kíváncsi szemek előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Margot Robbie az összes ruhájától megszabadult, a rajongóknak pedig leesett az álluk.

Margot Robbie-t számos szerepben láthattuk már. Bár karrierje 2007-ben indult, a 2013-ban bemutatott Időről időre és A Wall Street farkasa hozta meg neki az igazi áttörést, és azóta is az egyik legfelkapottabb és leggyönyörűbb színésznő Hollywoodban. Még csak 33 éves, de máris két Oscar-jelölést kapott (az egyiket az Én, Tonyáért, a másikat pedig a 2019-es Botrányért), több DC-filmben is alakította Joker szerelmét, Harley Quinnt, együtt dolgozott Quentin Tarantinóval a Volt egyszer egy...Hollywood-ban, most pedig tarol a nemzetközi mozikban a Barbie, amiben a címszereplőt játssza.

A világ kedvenc játékbabájáról szóló mozifilm máris az év legnagyobb sikerét könyvelheti el magának, hiszen nem csak Amerikában, de például Magyarországon is az idei toplista élére ugrott. Bár eddig is nagyon sok emlékezetes szerep fűződött a nevéhez, kétségtelen, hogy Margot Robbie-nak a Barbie lesz minden idők legsikeresebb filmje.

Persze nem szabad elfeledkezni a korábbi alakításairól sem, hiszen ott van például Martin Scorsese A Wall Street farkasa, amiben ráadásul egy forró jelenete is volt Leonardo DiCaprio-val. 10 éve már annak, hogy a színésznő a kamerák előtt szabadult meg az összes ruhájától, és a rajongói szeme láttára mutatta meg meztelen melleit.


(Fotó: The Sun/screenshot)

Bizonyára nagyon sokan szerettek be abban a pillanatban Margot Robbie-ba, de számukra a rossz hír, hogy a színésznő már 9 éve boldogan él együtt producer kedvesével, Tom Ackerley-vel, akivel még Londonban ismerkedtek össze. Margot állítása szerint mindig is szerelmes volt a férfiba, de eleinte nem merte megmondani neki; végül aztán megnyílt előtte, és azóta is elválaszthatatlanok. 2016-ban egy csendes szertartás keretében házasodtak össze.

Tom Ackerley már több olyan filmnek volt a producere, amiben szerelme is játszott: például az Én, Tonyának vagy az Ígéretes fiatal nő-nek, de egyik sem lett akkora közönségsiker, mint most a Barbie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás