promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját magáról dumálta le a bugyit Margot Robbie A Wall Street farkasa forgatásán
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő el is árulta a bevállalóssága hátterét.

Szinte hihetetlen, hogy már A Wall Street farkasa is egy évtizede készült, a 2013-ban bemutatott önéletrajzi dráma pedig ez idő alatt ikonikussá nemesedett. A szókimondó, trágár és arcpirító szövegekben és jelenetekben bővelkedő alkotás elsősorban a főszereplő Leonardo DiCaprio alakítása miatt emlékezetes, de azért jó néhány kiemelkedő mellékszereplő is akad benne.

Ilyen például a szőke Naomit játszó Margot Robbie, akiről a rendező Martin Scorsese már korábban felfedte, hogyan került be a klasszikussá vált filmbe. Az akkor 23 éves szépség a meghallgatáson különös módon improvizált, egyszerűen pofon vágta DiCapriót, amivel rögtön elnyerte mindenki szimpátiáját.

Most az is kiderült, hogy az egyik jelenetben nem kellett volna meztelenkednie, ő azonban mégis megtette, mert így tartotta ütősebbnek és realisztikusabbnak a látványt. Pedig enélkül is egy rakás fülledt jelenetben vett részt, és nem különösebben örült annak, hogy a pucér testét a vászon az örökkévalóságnak is megőrzi.

„Úgy gondolom, hogy az öncélú meztelenségnek nincs értelme. Ha csak azért történik, hogy egy lány megmutassa magát a felsője nélkül, az gusztustalan. De azt hiszem, az is hiteltelen, ha egy olyan helyzetben fent marad a melltartó, amikor a való életben ez sohasem történne meg”

– magyarázta az elveit Margot Robbie. Így persze a stáb és a nézőközönség is jól járt, a YouTube pedig valóban megőrizte nekünk az igéző színésznő fedetlen kebleinek látványát. Ő akkoriban úgy gondolta, hogy az általa megformált Naomi egyetlen fizetőeszköze a teste, furcsa lett volna tehát, ha takargatja.

„A vásznon nem jött át, de valójában egy aprócska hálószobában voltunk, amelyben 30 stábtag nyüzsgött. Mindegyikük férfi. Nagyjából 17 órán keresztül kellett folyton magamhoz nyúlni, ami persze őrülten zavaró és abszurd, de éppen ezért követel meg nagy szakmai alázatot”

– fedte fel a háttér egy újabb részletét a színésznő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás