promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél internet Lady Gaga friss lesifotóiról beszél, bomba formában van a popdíva
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lady Gaga szebb, mint valaha.

Nem mindenki tudja, de Lady Gaga fiatalon leginkább színésznő szeretett volna lenni, aztán végül énekesnőként sikerült befutnia. Persze nem engedte el az álmát, Hollywood pedig tárt karokkal fogadta őt. A Csillag születik című zenés drámában fenomenális alakítást nyújtott Bradley Cooper mellett, viszont a sors fintora, hogy ugyan Oscar-díjat kapott a filmért, de nem az alakításáért, hanem az alkotás betétdaláért.

Lady Gaga azóta is aktív színésznőként és énekesnőként is, bár mostanában inkább az utóbbi jellemző. Hamarosan láthatjuk őt a Joker folytatásában Joaquin Phoenix mellett, szóval egyre nagyobb projekteket szerez magának, utána viszont egyelőre nincs betárazva neki semmi – könnyen lehet, hogy azért, mert új albumon dolgozik, amit valószínűleg egy világkörüli turné formájában fog bemutatni a közönségnek.

Erre utalhatnak azok az új, sokakat megdöbbentő lesifotók is, amik a minap kikerültek Lady Gagáról, ugyanis a világsztár a felvételeken megvillantotta a kidolgozott hasát – mintha éppen pont arra készülne, hogy elinduljon turnézni, és a lehető legjobb formájában legyen.

Az biztos, hogy Lady Gaga fantasztikusan néz ki, talán sose volt még ilyen szép, ráadásul bombasztikus formában van, így valószínűleg meg se fog kottyanni neki egy sok-sok állomásból álló világkörüli turné, ami bizony elég megterhelő tud lenni bárki számára – itt lehet megtekinteni az imént említett, Malibun készült lesifotókat a gyönyörű popdíváról, akinek már rengetegen várják az új dalait:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás