promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hollywood legszebb színésznője volt, most rá se lehet ismerni - Így néz ki manapság Meg Ryan
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meg Ryan szinte felismerhetetlenre plasztikáztatta az arcát.

Meg Ryan már a '80-as években is ismert volt egyebek között a Top Gun, illetve a Harry és Sally miatt, de a '90-es években lett igazi szupersztár, miután olyan filmekben szerepelt, mint például A szerelem hullámhosszán, Angyalok városa, A bátrak igazsága vagy A szerelem hálójában – de a kétezres évek elején is nagy sikert ért el a Kate és Leopold című romantikus alkotással, amiben Hugh Jackman mellett láthattuk őt.

Volt idő, mikor Meg Ryan volt a romantikus filmek királynője, emberek milliói rajongtak érte és sokak szerint ő volt Hollywood legszebb színésznője. Sikert sikerre halmozott, kapkodtak érte a rendezők, de a kétezres évek végére elapadtak a felkérések és már nem volt akkora az érdeklődés iránta. Többször is próbált visszatérni, de nem jött össze neki a dolog, majd olyasmire szánta el magát, ami szinte egy csapásra megölte a karrierjét.

Meg Ryan plasztikai beavatkozásra vállalkozott, hogy fiatalabbnak tűnjön, de nagyon rosszul sikerült, így szinte teljesen átalakult az arca, elveszett a természetes bája és még a legnagyobb rajongói is elfordultak tőle – ő pedig szinte teljesen eltűnt, 2015 óta nem láthattuk őt egyetlen filmben sem, és ez könnyen lehet, hogy a megváltozott kinézetének köszönhető.

Nemrég friss felvételek készültek Meg Ryanről, aki még inkább árnyéka lett régi önmagának, mintha egy teljesen más ember szerepelne a képeken. A rajongói nagyon sajnálják, hogy ezt tette magával és kés alá feküdt, de nem kell aggódni a színésznőért, ugyanis egy újabb nagy visszatérést tervez, most az X-aktákból ismert David Duchovny oldalán, akivel éppen egy romantikus-komédián dolgoznak együtt – amit ráadásul maga Meg Ryan rendez.

Így néz ki manapság Meg Ryan:

Itt pedig mindenki megnézheti, hogyan változott az évek alatt a színésznő:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás