promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotókon, ahogy Sydney Sweeney bikiniben enyeleg a Top Gun: Maverick sztárjával

Lesifotókon, ahogy Sydney Sweeney bikiniben enyeleg a Top Gun: Maverick sztárjával

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney Sweeney és Glen Powell tökéletes párt alkotnak a kamerák előtt.

Hollywood egyik legkívánatosabb nőjének tartják jelenleg az Eufória című sorozat sztárját, Sydney Sweeney-t, aki elég mély nyomot hagyott maga után a közönségben, miután a széria előző évadának egy jelentős részét félmeztelenül töltötte, így az egész világ megcsodálhatta a félelmetesen tökéletes, hatalmas melleit – sokan igazi kebelcsodának nevezik a gyönyörű színésznőt.

Sydney Sweeney már most hatalmas sztár, pedig csak nemrég indult be igazán a karrierje, hiszen rengeteg érdekes, sikervárományos projekt van betárazva neki. Egyebek között a Madame Web című Marvel filmben is szerepelni fog Dakota Johnsonnal, illetve egy olyan romantikus-vígjátékban is feltűnik majd, amiben nem más lesz a párja, mint a Top Gun: Maverick jóképű sztárja.

Glen Powell a nagyképű Hangman karakterét testesítette meg remekül a Top Gun: Maverickben, és úgy hírlik, hogy ő lesz Hollywood következő nagy sztárja, így nem meglepő, hogy összehozták őt Sydney Sweeney-vel egy olyan film kedvéért, ami egyelőre ugyan nem rendelkezik címmel, de szinte biztos, hogy nagy siker lesz ilyen nevekkel a poszteren.

Az alkotást amúgy az a Will Gluck rendezi, akinek a Könnyű nőcske című komédiát is köszönhetjük, szóval jó kezekben van Sydney Sweeney és Glen Powell, akik éppen Ausztráliában forgatják a filmet. Ki is került róluk pár lesifotó, amiken enyelegni láthatjuk őket, miközben a színésznő bikiniben van – itt lehet megnézni az imént említett lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás