promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pucéran mutatta meg magát Szente Vajk párja, míg Sydney Sweeney bugyija őrületen bevág odalent – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szente Vajk és Molnár Andi még tavaly nyár előtt jöttek össze, de az igazán intim képet Sydney Sweeney fogja szállítani.

Molnár Andinak az élete a tánc. A parketten igazi királynőnek tartja magát, és ilyekor legszívesebben megállítaná az időt, hogy mindenki belevesszen az élménybe, amit a tánc ad. Anno a Szombat esti lázban láthatták a nézők az RTL Klubon táncosként, de utána Dancing with the Starsban tűnt fel. Tavaly tavasz óta alkotnak egy pár Szente Vajkkal, szóval még a szerelem is rátalált. Most Molnár Andi egy bikinis képpel nosztalgiázik, de megmutatjuk nektek pucéran is, persze csak a határokon belül.

Sydney Sweeney egy igazi feltörekvő tehetség. A többség olyan HBO-s sorozatokból ismerheti, mint A Fehér Lótusz, valamint az egyre népszerűbb Eufória. A színésznő még csak 25 éves, szóval még van ideje ennél is jóval fentebb jutni. Most egy olyan képet töltött fel magáról, amin összehozza, hogy a bugyija alaposan bevágjon odalent. Több fotó is van, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Végül érkezzenek Simona Loca Petrilli szuperszexi fotói. A fitneszedzőnek nincs nagy követőtábora, pedig igazán forró képeket szokott posztolni magáról. Mutatjuk nektek a legjobbakat a múltból és a jelenből. Simona persze nem csak a testével, hanem a bájos mosolyával is le tud venni sokakat a lábáról.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás