promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eva Longoria 47 évesen is egy igazi bombázó, egyre csak szebb lesz a Született feleségek sztárja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eva Longoria csillogós ruhában ragyogta be New Yorkot.

A magyarok leginkább a Született feleségek című, nagy sikerű sorozatból ismerik a gyönyörű Eva Longoriát, aki 2004 és 2012 között alakította Gabrielle Solis karakterét a népszerű szériában, amit itthon is rengetegen néztek annak idején – érthető, mivel a 8 évadon keresztül futó alkotás az utolsó pillanatig izgalmas, csavaros, megható, lebilincselő és eléggé humoros is volt.

Sokan azt hitték, hogy a Született feleségek fináléja után Eva Longoria igazi hollywoodi szupersztár lesz, akit elhalmoznak majd jobbnál jobb szerepekkel, és olyan pályára kerül, mint Jennifer Aniston a Jóbarátok után. Sajnos nem így lett, ugyanis a színésznő feltűnt pár ismertebb filmben, de sosem jött el számára az igazi, nagy áttörés, így a mai napig a Született feleségek a színészi karrierjének csúcspontja.

Ettől függetlenül a jelenleg 47 éves Eva Longoria így is igazi sztár, csak nem a színészi alakításaival, hanem a szépségével lett az, hiszen folyamatosan a legnagyobb szépségápolási márkákkal dolgozik együtt, manapság is a világ egyik legismertebb arcának számít – mondhatjuk, hogy szinte legendásan gyönyörű, ebből pedig elég szépen meg tudott élni az utóbbi években.

Eva Longoria a minap Stephen Colbert beszélgetős műsorának vendége volt New Yorkban, és természetesen csodálatosan nézett ki, mikor megérkezett a stúdióba a csillogós ruhájában – itt vannak a képek, így néz ki manapság a még mindig bomba formában lévő Eva Longoria:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás