promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készülj fel, hogy beleszeretsz a Dolce & Gabbana legújabb kollekciójába - biztos, hogy erről fog beszélni az egész divatvilág!
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A milánói divathét ismét egy elképesztő márkának adott helyet, mégpedig a Dolce & Gabbana legújabb, 2023-as őszi/téli kollekciójának. A luxusmárka ismét felülmúlta önmagát. 

Az elegáns szabású öltönyöktől a bonyolult csipkeruhákig, ez a kollekció mindenki számára tartogat valamit. A merész tollak és csaknem monokróm színek a show sztárjai. 

A kollekció számos kiegészítőt tartalmaz, beleértve a kalapokat, öveket és kézitáskákat, amelyek tökéletes kiegészítői bármelyik ruhának.

A Dolce & Gabbana mindig lenyűgöz azzal, hogy a klasszikus darabokat milyen könnyedséggel ötvözi a modern trendekkel. Ez alól a legújabb kollekciójuk sem kivétel, amelynek darabjai egyszerre időtlenek és kortársak. Nem csoda, hogy a világ egyik legkeresettebb luxusmárkája.

Nézze meg a lenyűgöző modelleket, ahogy a D&G legújabb kollekciójában suhan a kifutón, és készüljön fel, hogy el lesz ájulva. Ez a kollekció kihagyhatatlan minden olyan divatorientált egyén számára, aki a divatot akarja képviselni.

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás