promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikinis lesifotók készültek az Eufória telt alkatú sztárjáról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Eufória Katje, Barbie Ferreira kék bikiniben pancsolt a parton.

Jelenleg az Eufória a világ egyik legmenőbb és legbotrányosabb sorozata, ami megdöbbentő őszinteséggel kezeli a kábítószerfogyasztás, szexualitás és a tinikor nehézségeinek témáját. Az alkotás főszereplője, Zendaya Golden Globe-, és Emmy-díjat is nyert a zseniális alakításával, de rajta kívül is szinte az összes színész rendesen odatette magát, és elég bevállalós dolgokat csinált a széria kedvéért.

Sokak kedvence a sorozatban a teltebb alkatú Kat, aki rengeteg nézőnek segített abban, hogy elfogadják a testüket, és kihozzák magukból azt a nőiességet, amit eddig a szégyenérzet miatt nem tudtak. A karaktert alakító Barbie Ferreira igazi ikon lett ennek köszönhetően, éppen ezért olyan sajnálatos, hogy állítólag nem lesz benne az Eufória következő évadában, mivel nézeteltéréseik vannak a sorozat készítőjével.

Barbie Ferreira persze nincs kétségbeesve azért, mert nem tér vissza az Eufória folytatásában, hiszen már elkezdett zakatolni a mozis karrierje. Tavaly például a nagy sikerű Nem című sci-fiben láthattuk őt, és jelenleg is két projekt van neki betárazva, szóval nem kell aggódni érte, csak most kezd el igazán szárnyalni a karrierje.

A minap Rióban készült pár friss lesifotó a 26 éves színésznőről, aki kék bikiniben élvezte a jó időt. A felvételek alapján is kijelenthetjük, hogy Barbie Ferreira nem búslakodik az Eufória miatt, jól érzi magát a bőrében, és valószínűleg pozitívan tekint a jövőre – itt lehet megnézni a róla készült, fürdőruhás felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás