promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikinis lesifotók készültek az Eufória telt alkatú sztárjáról

Bikinis lesifotók készültek az Eufória telt alkatú sztárjáról

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Eufória Katje, Barbie Ferreira kék bikiniben pancsolt a parton.

Jelenleg az Eufória a világ egyik legmenőbb és legbotrányosabb sorozata, ami megdöbbentő őszinteséggel kezeli a kábítószerfogyasztás, szexualitás és a tinikor nehézségeinek témáját. Az alkotás főszereplője, Zendaya Golden Globe-, és Emmy-díjat is nyert a zseniális alakításával, de rajta kívül is szinte az összes színész rendesen odatette magát, és elég bevállalós dolgokat csinált a széria kedvéért.

Sokak kedvence a sorozatban a teltebb alkatú Kat, aki rengeteg nézőnek segített abban, hogy elfogadják a testüket, és kihozzák magukból azt a nőiességet, amit eddig a szégyenérzet miatt nem tudtak. A karaktert alakító Barbie Ferreira igazi ikon lett ennek köszönhetően, éppen ezért olyan sajnálatos, hogy állítólag nem lesz benne az Eufória következő évadában, mivel nézeteltéréseik vannak a sorozat készítőjével.

Barbie Ferreira persze nincs kétségbeesve azért, mert nem tér vissza az Eufória folytatásában, hiszen már elkezdett zakatolni a mozis karrierje. Tavaly például a nagy sikerű Nem című sci-fiben láthattuk őt, és jelenleg is két projekt van neki betárazva, szóval nem kell aggódni érte, csak most kezd el igazán szárnyalni a karrierje.

A minap Rióban készült pár friss lesifotó a 26 éves színésznőről, aki kék bikiniben élvezte a jó időt. A felvételek alapján is kijelenthetjük, hogy Barbie Ferreira nem búslakodik az Eufória miatt, jól érzi magát a bőrében, és valószínűleg pozitívan tekint a jövőre – itt lehet megnézni a róla készült, fürdőruhás felvételeket:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás