Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Arnold Schwarzenegger úgy fogja a hatalmas perecét, hogy még a Predator sem tudná elvenni tőle

Arnold Schwarzenegger úgy fogja a hatalmas perecét, hogy még a Predator sem tudná elvenni tőle

Arnold Schwarzenegger úgy fogja a hatalmas perecét, hogy még a Predator sem tudná elvenni tőle

Színes

Promotions 10:30

Arnold Schwarzenegger Ausztriában lazult egy kicsit.

Arnold Schwarzenegger egy Thal nevezetű apró osztrák helyen született, és ott határozta el, hogy a világon mindenki ismerni fogja egyszer az arcát. Ez a kitartásának köszönhetően össze is jött neki, hiszen először testépítőként ért el gigantikus sikereket, majd Hollywoodban is befutott kigyúrt akcióhősként – az alábbi kvízünkkel bárki próbára teheti magát, aki úgy érzi, hogy ismeri Arnie filmjeit:

Arnold Schwarzenegger már 75 éves is elmúlt, de még mindig nem felejtette el, hogy honnan jött, hiszen rendszeresen megy Ausztriába, és nagy mosollyal fogadja a helyi rajongóit. Persze egyes különleges eseményeket, illetve fesztiválokat sem szokott kihagyni, az Oktoberfesten például szinte mindig feltűnik, hogy igyon egy kis sört, meg persze elpusztítson pár szaftos kolbászt.

Nemrég egy osztrák síversenyen is megjelent Arnold Schwarzenegger, aki olyan erővel markolt meg pár méretes perecet, hogy valószínűleg még a rettegett filmes ellensége, a Predator sem tudta volna kitépni azokat a kezei közül – és persze a már-már kötelezőnek mondható husikák sem kerülték el a tradicionálisan felöltözött világsztár figyelmét.

Itt lehet megnézni pár felvételt az eseményről, ahol Arnold Schwarzenegger mosolyogva markolászta a pereceket, fotózkodott Lindsey Vonn-nal, meg persze a felakasztott husikkal, amiket jó eséllyel később el is fogyasztottak:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről