promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
James Cameron örökre nyomot hagyott maga után Hollywoodban - szó szerint

James Cameron örökre nyomot hagyott maga után Hollywoodban - szó szerint

Színes
Kategória fejléc
Promotions

James Cameron élete eddigi legnagyobb megtiszteltetésében részesült.

Az emberek imádják a filmeket, de sokszor azt sem tudják, hogy ki rendezte a kedvencüket, hiszen a színészekkel ellentétben a rendezők a kamera mögé bújnak, és inkább a háttérből irányítják a dolgokat. Persze vannak olyan legendás rendezők, akiknek a nevét mindenki tudja, mint például Steven Spielberg vagy Martin Scorsese – és az Avatar: A víz útja zseniális rendezője, James Cameron is ide tartozik.

A 68 éves James Cameron a pályafutása alatt eddig összesen 3 Oscar-díjat nyert, és könnyen lehet, hogy hamarosan többet is haza fog vinni, hiszen az Avatar: A víz útja az év egyik legnagyobb esélyese. A rendező az utóbbi évtizedekben rengeteg sikerfilmet hozott nekünk, tényleg a legnagyobbak között emlegetik őt, hiszen ő egy igazi mester – és ezt most egy újabb elismerés bizonyítja.

James Cameron a minap egy hatalmas megtiszteltetésnek számító ceremónia keretein belül ott hagyta a betonban az aláírását, és a kéz-, illetve lábnyomát a legendás Hollywoodi filmszínház, a TCL Chinese Theatre előtt – ez pedig csak a legnagyobb sztároknak jár, hiszen ez örökké tart, és azt jelképezi, hogy az érintett neve örökké megmarad majd a köztudatban.

A ceremónián Sigourney Weaver, Stephen Lang és többek között Billy Zane is ott volt, de persze nemcsak James Cameron részesült ebben az elképesztő megtiszteltetésben, hanem az évtizedek óta mellette álló producer, Jon Landau is, akivel a Titanicot és a két Avatart is együtt készítették – itt lehet megnézni pár képet az eseményről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak